piękna sprawa :) zawsze mnie to interesowało - uwielbiam podziwiać taką pracę :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
-
Mam znajomego który ogarnia włókna i robi tez carbon, ale stwierdziłem ze przykleje zwykla folie, wydaje mi się ze wpasowała się idealnie…ale nie ukrywam ze chodziło mi po głowie wykonanie tez częściowo obudowy w żywicznych elementach, ale już napewno nie tej (tak jak Marek powiedział, tutaj już nie było miejsca na nic prócz foli…drewna wystarczyło na styk, a nawet musiało być już lekko kombinowane)…musiałoby to być coś nowego…może zbiorę się na chęci żeby zrobić coś nowego…musiałbym znaleźć równie fajny projekt i potem myślec nad obudowa.
Marek jeszcze tego nie wie :P…ale mam w planach jeszcze zrobić maskownice…wiec tez uderzę do niego z tematem żeby ogarnął mi to na CNC.
Pod frontem ukryte i wklejone mam magnesy neodymowe…wiec zostało tylko wyciąć ramkę i okleić ja materiałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaKolumny wygladaja estetycznie i nietypowo. Szkoda jednak, ze umiejscowienie glosnikow na froncie jest juz typowe i dosc niefortunne, co bedzie mialo bardzo duzy wplyw na dyfrakcje.
To ten projekt. Spodobało mi sie bardzo brzmienie na AVS i dlatego postanowiłem go wykonac, ale w swojej estetyce ;-)Last edited by fafik90; 05.06.2023, 20:07.
Skomentuj
Skomentuj