Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nowy1, mam pytanko gdzie dostałeś taki mały miliamperomierzyk??

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
      Zamieszczone przez nowy1
      to pokaż swoje konstrukcje lampowe jak powinno wyglądać
      Ale ja nie oceniam obudowy itp tylko schemat, zreszta nie Twoj wlasny tylko zerzniety. Ja robie konstrukcje lampowe tlyko wg wlasnych schematów.
      schemat nie jest zarrzenity został dopasowany do moich elementów prze osobe która wymyśliła MPM

miernik kupiłem na ebayu

Skomentuj

Panowie szybkie pytanko :) może nie za bardzo do tematu, ale wiąże się z budowaniem kabla

Gdzie kupię oprócz allegro ( bo tam nie ma ) kabel jakiś sygnałowy porządny, typu klotz itp. do tego wtyki neutrik/proel jack ten duży mono? Chodzi o sklep internetowy bądź Kraków :P

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
          szybkie pytanko :)
          no to szybka odpowiedź :wink:
          http://www.onstage.pl/

Skomentuj

cudny90,
            jak chcesz Kabel Sommer Spirit XXL to mam za 11zł za metr.
            Jak dobrze pamiętam to 42 żyły i jakieś tam inne "audiofilskie" bajery. Jeden minus to dość sztywny. Nie bardzo ale dość.
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wracając do tematu z poprzedniej strony to w castoramie na popularnej mdf 19mm kosztuje 36,40zł.

Skomentuj

kombo, a cięcie ile ?

w Liroy`u jak byłem po boczki do mojej lampki, za materiał sklejki 10mm zapłąciłem 1,37zł a za cięcie 6zł (1,5 od formatki x 4szt)... :???:

Skomentuj

Wygląda na to że nic bo jak kupowałem mały kawałek sklejki 1mm- 0,07m^2 to zapłaciłem ok 3,90, więc za 1m^2 wychodzi ok 55zł i tyle ona na 99% kosztowała. Chyba że za więcej sztuk już liczą. Gdzie w Warszawie można dostać czarne śruby imbusowe m4 i nakrętki kłowe? W castoramie i śrubexsie na wolumenie nie ma.

Skomentuj

Co do leroy merlin to (przynajmniej w Arkadii w Warszawie) Docinają za darmo pod warunkiem że formatki nie są miejsze jak 10cm x 10cm. Za mniejsze wogóle się nie chcą brać :) (za ro w castoramie koło M1 mają chyba ograniczenie 30cmx50cm więc dociąć coś na monitorki się nie da )

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                      Co do leroy merlin to (przynajmniej w Arkadii w Warszawie) Docinają za darmo pod warunkiem że formatki nie są miejsze jak 10cm x 10cm.
                      ooo, a jak cenowo u nich ? No i jak z jakością cięcia ?

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                        Za mniejsze wogóle się nie chcą brać :)
                        no nie wspomne o tym, że maszyny mogą ciąć dopiero od 6cm poprawnie a koleś próbował mi 3,5cm tak jak chciałem i zrobił mi trójkąt z tego... :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                          no nie wspomne o tym, że maszyny mogą ciąć dopiero od 6cm poprawnie
                          jakie maszyny? te pionowe pily co maja w castoramie?
                          jakim cudem niby od 6cm? przeciez widzialem jak koles mi na tym listewki robil :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            jakie maszyny? te pionowe pily co maja w castoramie?
                            ta dokladnie te.. prawie nie chcialem mu mowic ze sam bym to lepiej docial... no ale potrzebowalem na szybko to wzialem

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                              ooo, a jak cenowo u nich ? No i jak z jakością cięcia ?
                              Ceny już nie pamiętam ale tanio to wychodziło... Generalnie zajrzałem tam tylko na sekundke bo nie mialem mało czasu i jakoś nie zapamiętałem :) W tym tygodniu będę tam brał coś pierwszy raz więc wtedy się wypowiem :)

Skomentuj

takero, ale w Arkadii nie mają mdf-u już bardzo długo. Tylko wisi przykładowa formatka z ceną. A o mdf-ie możecie zapomnieć. Mieszkam na przeciwko więc jestem tam bardzo często. Będę nawet za godzinę to sprawdzę czy coś się aby nie zmieniło.
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Takie pytanie nie w temacie:
                                  Co sądzicie o stosowaniu złączy typu speakon do wzmacniacza i kolumn w domu?
                                  Chodzi mi generalnie o uniampa .

Skomentuj

Zamieszczone przez Chilihead
                                    Co sądzicie o stosowaniu złączy typu speakon do wzmacniacza i kolumn w domu?
                                    Chodzi mi generalnie o uniampa .
                                    duze ale szbkie i praktyczne

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                      duze ale szbkie i praktyczne
                                      Z tym akurat nie ma problemu bo UniAmp ma dość dużą obudowę.

Tylko jak z jakością tych tańszych załączy?

Skomentuj

zapytaj tych co je czesciej uzywaja - ja tylko 2-3 razy podlaczylem i juz tak zostalo :P

Skomentuj

Do zainteresowanych: w Arkadii w Leroy Merlin jest 10mm MDF tylko
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X