Narazie nic nie robione na obudowie, ostatnie lakierowanie wałkiem jak się przyjrzeć ma wiele wad(moje usherki) i w sumie bez speca do lakierowania nie podejdę, sam w sumie nie wiem co z tym zrobić, żeby dobrze wyglądało a było zabezpieczone.
widze terminale ktore lubie
ja bym dal kable z boku lub od gory bo podlaczanie w takim miejscu jest bolesne :???:
no chyba ze zaokraglisz rogi radiatora
a co do lakierowania to poszukaj kogos z kompresorem
W zwiazku z tym że jesienne wieczory nadeszły i coś trzeba robić jak pozostali domownicy spoglądają na M jak miłość... zmajstrowałem takie cuś..
Sprzęt składa się z przedwzmacniacza mikrofonowego z Kitu avt 2392 (wiem poszedłem na łatwizne ale miałem na półce), końcówki mocy na TDA8510 i dodatkowego obwodu do pomiaru impedacji do Arty. Wydaje się być wszystko do pomiarów nie potrzeba wzmacniacza mocy, zasilanie oczywiście zasilacz lub akumulator.
Jutro próba generalna z Behringerem 202 który przyszedł w piątek :-)
1,5mm na srednicy wiecej?
zamaluj frez na czaro i wkrec glosnik rowno - nic wiecej
a na przyszlosc 3x zmierz na odpadzie zanim wyfrezujesz w gotowej obudowie
Proponuje obkleic paskiem forniru dookola , fornir ma pewnie 0,6-0,8 to na srednicy zgubisz jakies 1,2-1,6 , kiedys u siebie zrobilem tak samo i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby zauwazyc .
Proponuje obkleic paskiem forniru dookola , fornir ma pewnie 0,6-0,8 to na srednicy zgubisz jakies 1,2-1,6 , kiedys u siebie zrobilem tak samo i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby zauwazyc .
Oprócz rozwiązania powyżej po lakierowaniu szpara się zmniejszy jeśli nałożymy odpowiednio grubo lakieru. Na tak dużą szparę jak 1,5mm fornir i lakier to najlepsze wyjście.
przerabianie smiecia na cos normalnego trwa 2x dluzej niz budowa od zera :???:
ale teraz powinno sie sprzedac
(jakby ktos chcial to 300zl za caosc :p )
Skomentuj