Zamieszczone przez krzychu73
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
-
Zamieszczone przez krzychu73 Zobacz postaMoje małe stx też prawie skończone, chociaż ciągle się zastanawiam czy jednak z czarnym przodem będą wyglądać lepiej.
Skomentuj
-
Zdjęcia z głośnikami zrobione telefonem ,co do koloru przodu to zrobię próbę ,przy jednym rancie troszkę za mocno przeszlifowałem i po lakierowaniu jest ciemniejsza smużka ,ale mało rzucająca się w oczy,na surowym wypatrzyłem
dopiero przy oczyszczaniu przed lakierem.Lakier to akryl ze spraya ,łatwo się maluje i fajnie wygląda,ale powłoka wyszła cieniutka i nie wiem jak będzie z trwałością.
[size=8] |
Skomentuj
-
Witam
tak jak pisałem w moich tematach mam trochę wolnego i postanowiłem poświęcić czas na audio, zatem zabrałem się za robienie obudów pod koluny dla mojej dziewczyny ale pech chciał, że farby którą dawno kupiłem mi nie starczyło a w sklepie którym kupuję aktualnie nie ma (czas oczekiwania - 3 tygodnie), z neta też nie zamówie bo przy takich temperaturach nie wysyłają, chyba że się upre (są to farbu na bazie wody) ale gwarancji, że dojdą zdatne do użycia nie ma.... olumny miały być gotowe jutro i od razu znaleźć się w gotowych ale tak się nie stanie więc część zdjęć tutaj. Taki efekt uzyskuje się kładąc werniks pękający a na niego farbę akrylową (tej co miałem starczyło mi na tyle co widać - 1 kolumna i kupiłem inna niż poprzednio i dupa - nie chce pękać :/ ) stąd muszę czekać a kasa poszła w błoto :(. Fornir kładziony po to że w pęknięciach farby go wiadać a boki będą ze skaju brązowego stąd chciałem by pękniecia też były brązowe:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCo to za farba? Ciekawy patent... :) Prawie jak mój.. :)
A jaki jest Twój ?? bo nic nie wiem :P
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCo to za farba? Ciekawy patent... Prawie jak mój..marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaFountek FE85 + STX 17SW + MB
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaCiezko sie mierzy takie ustrojstwa
ale generalnie mozna spróbować to zgrać I rzedemJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaFountek FE85 + STX 17SW + MB
Nasuwa się na myśl plan stworzenia poprawie grających kolumn z dobrą podstawą basową przy zachowaniu niewielkich kosztów konstrukcyjnych.
Powodzenia ! :)
Skomentuj
-
Panowie, nie chciałbym za bardzo zaśmiecać forum, gdzie kupić gniazdo zasilające z włącznikiem i bezpiecznikiem? Gniazdo takie jak w PC z włącznikiem swoim własnym i do tego w środku bezpiecznik rurkowy. Nawet nie wiem jak to się nazywa, pewnie wtedy szukanie byłoby lepsze :)
Nie chce dawać 3 modułów lub 2 jak mogę dać jeden ładny :)
Skomentuj
Skomentuj