Zamieszczone przez smerfetek13
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postawiem, ze sa na allegro itd
ja chce wiedzieć jakie jeszcze można w ich miejsce włożyć
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaSzkoda, że dla mnie tylko Wavecor TW030
mysle nad zakupem ktoregos, a ze wzgledu na cene i zastosowanie mysle raczej o mniejszym
Skomentuj
-
Paweł takie odsłuchy bez zwrotki na nic się zdadzą. Teraz nie mam czasu na pomiary i jakikolwiek prototyp. To co mogę powiedzieć o mniejszym to on na pewno nie ma tak wysokiej skuteczności (91dB). Sybilantów mniej niż z tego dużego. Za te pieniądze nie ma się co zastanawiać tylko kupować i łączyć z jakąś tanią 15 (AWX?). Przy następnym zamówieniu na pewno kupię je dla siebie i przetestuję z AWX (już długo przymierzam się do STX). Lekka membrana, tubka - będzie dobrze. Myślę, że 2500Hz spokojnie wytrzyma. Jak ogarnę Artę to zrobię pomiary zniekształceń, tylko czas, czas, czas...
Kolega będzie go łączył z 7" Wavecor. Na pewno i ja się nimi pobawię ale nie wcześniej niż za miesiąc.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaja go chce do 3 drog wiec niski podzial nie potrzebny
Ja kupiłem sobie TW30 ale z frontem 104mm (ma innym magnes) i będę go łączył z AC130Mk2 i 10 calowym AWX :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
MDS08 + GDM AWX + 22mm wavecor - taki mam plan, czasu brak
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta10 calowym AWX
Skomentuj
-
Z racji, że to obudowa testowa to frezy pod głośniki nie są idealne, są trochę większe. Dzięki taśmie wyrównuję powierzchnie i ukrywam krawędzie - wbrew pozorom takie dodatkowe krawędzie wychodzą na pomiarze.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaMasz te myszy gotowe?
---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post o 11:20 ----------
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postawbrew pozorom takie dodatkowe krawędzie wychodzą na pomiarze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaMDS08 + GDM AWX + 22mm wavecor - taki mam plan, czasu brakDayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA mógłbyś pokazać różnicę na tych pomiarach?Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA mógłbyś pokazać różnicę na tych pomiarach?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaWidzieli jaki patent w XT25?
http://www.ebay.com/itm/Vifa-TX25SC-...-/390311224951
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaSłupki gotowe
Skomentuj
Skomentuj