To co panowie beyma do tego i oversized ? :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez mIKI Zobacz postaSkąd macie tj. kto wam zrobił takie fajne kubki na trafa?
---------- Post dodany o 13:25 ---------- Poprzedni post o 13:24 ----------
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTo co panowie beyma do tego i oversized ?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaTo co panowie beyma ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Shiver Zobacz postaZnowu 10 cali z małym Xmaxem w clozecie "szału" nie zrobi, dobra 18stka w br ją dogoni.no i Shiver w tej beymie chodzi o to że ma jeszcze zagrać średnicą :) (albo się pogubiłem już o jakiej to beymie mowa:???:)
Ja cały czas myślę też o OZ zaraz po tym jak by się nie sprawdziła w TL :razz:
Skomentuj
-
Jak jutro przyjdzie trafo to zrobię mu kubek, może Ci się spodoba(zaglądnij tu za jakieś 24h)
Co do omawianej beymy to miotają mi się w głowie kolumny:
2x 10BR60V2 w OZ
+ RS52AN-8 2"
+ no nie wiem, może np. Neo CD 3.5H
i mamy wysoko skuteczne kolumny 94db;200W 4Ohm łatwe do napędzenia z dobrą podstawą basową i o zaje.istych ch-kach kierunkowych.
Ehhh gdybym miał luźne 2 klocki :unsure: to bym pobawił się w takie DIY.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postai mamy wysoko skuteczne kolumny 94db; 200W 4Ohm łatwe do napędzenia z dobrą podstawą basową i o zaje.istych ch-kach kierunkowych.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postaRS52AN-8 2"
Interesuje mnie aplikacja we 3 wayu w samochodzie, z tym, że tw raczej wysoko cięty (xover ok 6 khz) ?
Skomentuj
-
dzisiaj tylko to skonczylem
ale za to jutro rusza ciekawy projekt
---------- Post dodany 19.07.2013 o 00:16 ---------- Poprzedni post 18.07.2013 o 23:54 ----------
oj przepraszam, zapomnialem jeszcze o zwrotnicach...
pytanie na jutro - ile moze kosztowac DIY jezeli praktycznie wszystko mam? mam glosniki - czyli wg wielu najdrozsze z kolumny
Skomentuj
Skomentuj