.. ale narobiliście mi ochoty na takiego lampowca... trza poszukać kogoś kto takie coś złoży ;]
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaDo tego stopnia lampa mi się spodobała że zastanawiam się czy nie sprzedać tego i nie robić czegoś bardziej rozwiniętego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaTo po co sprzedawać skoro się podoba? Ten zestawik jest tani i szkoda takie rzeczy sprzedawać, bo ich cena jest niska. Kup nowe transformatory głośnikowe z Raa=5,2kohm i zobacz jak na dobrych trafkach to potrafi zagrać. Będziesz je mógł wykorzystać później do el84 w SE o ciut większej mocy od pcl86. No chyba, że od razu chcesz wejść w porządne PP, ale to już koszt sporo większy..A co do tych traf to się zastanowię :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postaCzy warto zamienić yamahę a-700 na PCL86 SE lub PP EL84 ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postaCzy warto zamienić yamahę a-700 na PCL86 SE lub PP EL84 ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sunny Zobacz postaDziś na allegro widziałem ładną EL84 w PP (1150 zł) i myślałem nad sensem zakupu ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Cacek Zobacz postatzn jeśli nie mają to są po prostu źle zaprojektowane?
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNa dwóch drogach i różnice były znikome co do el34 w PP Będzie źle na 3drogach?
At last :
Skomentuj
Skomentuj