mialem z tej serii 6,5" - tragedia. jak sie spisuje ten duzy?
Obecnie siedzi w 30l Cl, producent zaleca 35l no i ogólnie powiem Ci że jest sporo zejścia, trochę muli bo dostaje za mało prądu ale i kick jest fajny. Jak by dostał to 1kw pewnie by zagrał całkiem przyjemnie
Obecnie siedzi w 30l Cl, producent zaleca 35l no i ogólnie powiem Ci że jest sporo zejścia, trochę muli bo dostaje za mało prądu ale i kick jest fajny. Jak by dostał to 1kw pewnie by zagrał całkiem przyjemnie
Ładne te modyfikowane, na zdjęciach na stronce wyglądają nieciekawie (pewnie dlatego że pokazany jest tylko kawałek)... ale widzę że wygląda to całkiem spoko, trzeba się nimi zainteresować.
Mnie interesują jasne, białe z ciemnymi wstawkami, ale boję się że tego nie ogarnę lakierem w warunkach domowych i z białego zrobi się żółty.
Na jakiej podstawie ta opinia?
Rozumiem, że m. in. porównywane z wysokotonowymi klasy 150+ zł?
Na podstawie tylko i wyłącznie swoich doświadczeń z tym głośnikiem. Nie dałbym za niego 20zł a co dopiero porównywać go z czymś 150+... :) Niestety, ale ten głośnik jest tak kiepski, że wolałbym się zapożyczyć, aby kupić chociaż dx25 (bo tego miałem) albo tw22 o którym piszą tu na forum w innych wątkach.
ja to pierwszy raz będę robił wiec nie wiem czy w ogóle ogarnę temat chciałbym dać tak w pionie ale nie wygnę go chyba tak, pokombinuję mam klarlack i kupie jeszcze coś takiego http://www.clou-shop.eu/w11-aqua-clou-wachslasur.html jakiś wosk najpierw zobaczę na dwóch kawałkach jak to wyjdzie
Ładne te modyfikowane, na zdjęciach na stronce wyglądają nieciekawie (pewnie dlatego że pokazany jest tylko kawałek)... ale widzę że wygląda to całkiem spoko, trzeba się nimi zainteresować.
Mnie interesują jasne, białe z ciemnymi wstawkami, ale boję się że tego nie ogarnę lakierem w warunkach domowych i z białego zrobi się żółty.
Skomentuj