Malowanie w pierwszej wersji czrne robiłem sam domowymi sposobami ale nie wyszło, i na koniec żona zaproponowała białe. Więc skrzynki poszły do lakiernika i on się z nimi męczył. Ale w końcu wyszło prawie jak z fabryki.
sylwek
Biale kolumienki bardzo ladnie sie prezentuja, mnie tez zona namowila na biale bo sam sie nie moglem zdecydowac.
Bardzo fajny zestaw !!
Tak off topicowo - wlasnie przyszlo mi kilka plyteczek z hqew.net , plytki sa dokladnie wykonane, pociete tak jak bylo na projekcie (co do przyslowiowej joty). Jakosc jest dobra a cena jeszcze lepsza, bez zastanawiania mozna wysylac do nich zamowienia. Nic nie jest poprzesuwane wzgledem siebie (mialem tak przy plytkach z satlandu). PCB jest wykonywane w kilka dni jednakze na ekonomiczna przesylke trzeba czekac do 2 tygodni. Wygladaja tak:
taz
Dzieki za wskazowke ---> tStop i bStop w eaglu dziala jak nalezy.
i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
sylvek, czym malowałeś?
Ja zastanawiam się też nad białymi, bo na nich (podobno) nie widać za bardzo "niedoróbek" (a będę malował ręcznie + polerka).
Czy uważasz że to prawda patrząc na swoje kolumny?
Ja zastanawiam się też nad białymi, bo na nich (podobno) nie widać za bardzo "niedoróbek" (a będę malował ręcznie + polerka).
Czy uważasz że to prawda patrząc na swoje kolumny?
Marian, tak dokładnie jest z lakierami. Samochód też dużo łatwiej zrobić(polakierować) biały niż czarny.
Jak pisałem, poddałem się przy próbie czarnego koloru, a na biało pomalował lakiernik lakierem samochodowym akrylowym. Chyba się trochę z tym napracował bo troszkę odemnie skasował.
Ale efekt pierwsza klasa.
To szczerze nie są wielkie pieniądze jeśli jest to dobrze zrobione. Nie wiem w jakim stanie dostarczyłeś skrzynki ale tak czy inaczej czasu trżeba na to poświėcić trochę.
To szczerze nie są wielkie pieniądze jeśli jest to dobrze zrobione. Nie wiem w jakim stanie dostarczyłeś skrzynki ale tak czy inaczej czasu trżeba na to poświėcić trochę.
Ja przy kolejnych kolumnach sprobuje z mdfem oklejonym laminatem w polysku. Ogladalem probki i wyglada to rewelacyjnie, przy okazji zaden syf ani faldka sie nie wkradna:-) plyty beda ciete na 45 stopni. Cenowo tez powinno wyjsc lepiej niz 550 + mdf:-)
Skomentuj