Zamieszczone przez borys
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Pawel
Ja mam TW22 z neodymowym magnesem i komora.
Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
Jak to jest w tych co ty masz - tak z ciekawosci ?
THXi-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postabierz w ciemno! bardzo fajne glosniki
tylko 22mm niestet odstaja jakosciowo
Znajdziesz im odpowiedniego kompana a gwarantuje ze cie zaskoczą
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatrzeba bylo zamowic szablony na cnc a reszte docinac samemuJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaPawel
Mam taka prosbe jak masz malego TW30 to czy moglbys zerknac czy jest na nim taka sama szmata czy inna.
TW30WA10 ma taka polprzezroczysta cienka kopolke, TW22WA04 z komora ma kopolke czarna nieprzezroczysta (tak jak by byla wykonana z grobszego materialu).
THX
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaDO czego Ci podwójny spód ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatrzeba bylo zamowic szablony na cnc a reszte docinac samemuZamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA kto by sie bawił w takie rzeczy?Last edited by ruffpl; 02.09.2014, 07:26.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaSą na tym forum tacy szaleńcy http://diyaudio.pl/showthread.php/23...l=1#post409860
Skomentuj
-
Zamieszczone przez borys Zobacz postaPawel
Ja mam TW22 z neodymowym magnesem i komora.
Jak to jest w tych co ty masz - tak z ciekawosci ?
THX
podobna plecionka do missionow
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie odstaja tylko to konstrukcja do 3 dróg
Znajdziesz im odpowiedniego kompana a gwarantuje ze cie zaskoczą
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA kto by sie bawił w takie rzeczy?
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajak ktos nie ma kasy to ma czasZamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaABSOLUTNY BRAK CZASU!
nic nikomu nie zrobię bo nie mam kiedy
Skomentuj
Skomentuj