Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz postaJak znajdziesz czas, przypominam o 2-way na 9950 i fw146
Zamieszczone przez DeKeR Zobacz postaA jak chcesz L22rn4xp mogę Ci podesłać na testy, to z daytonem sobie porównasz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaja mam ushera 8955a 1szt jak bys chcial
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaChodzi o te cewki blisko siebie?
Podłączone "na krótko" i na szybko, byle się wygrzewało
Kibicuje . Fajny projekt .
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez marian Zobacz postaCo do wpływu dywanu na charkę, to Raven to już mierzył i efekt jest na plus
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa my glupi myslelismy ze flockowanie duzo drozsze jest
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz posta@PawelS
robiłeś to Ty, czy zleciłeś komuś?.
Przed czy po odkurzaniu?
Jeżeli zlecone i po odkurzaniu to do reklamacji.
wymacalem dokladnie kazdy element i tylko na 2szt bylo sie o co czepic...
ale biorac pod uwage to ze te detale byly wczesniej malowane to i tak wyszlo znakomicie
Zamieszczone przez mobias Zobacz postaZ ciekawości, ile to kosztuje?
wychodzi 16zl/element!
Skomentuj
-
nie wiem jak to zauwazyles na tak kiepskim zdjeciu
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz postaPołowa ma cienie.
jakby byly jakies wady to bysmy to oddali do poprawki ;]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanawet nie zapytales... to jest dlugie wlosie
;]
Tym bardziej potwierdza to moje podejrzenia. Niskiej jakości sprzęt. Podejrzewam, że ręczna przęsiawko-zabawka.
Jak się wie gdzie patrzeć, to nie jest potrzebna duża rozdzielczość.
Może podpowiem, schowek, wytłoczenie nad śrubami. Prześwit.
Symetryczne elementy, nie jestem pewien skąd. Totalny prześwit.
Dolna osłona kolumny kierowniczej, prześwit.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaMierzył . Na charce widać ale w odsłuchu już tak oczywistego wpływu nie było
roznica jest bardzo duza
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaza 31 elementow sasiad zaplacil 500zl! gdyby dal nowki elementy a nie kombinowane to moze by zeszlo do 400zl
wychodzi 16zl/element!Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postato u Dana w garazu jak sluchamy to bez dywanu sie nie da
roznica jest bardzo duzaa tak na poważnie, w jakim paśmie słychać tak dużą zmianę ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaMój aparat ciężko pokazuje kształty, a to zdjęcie to chyba najlepsze jakie udało mi się zrobić aby je właśnie pokazać.
Ja mam taki zestaw na górze, ja mam kolumny z pochyleniem i żałuję. Zejście z osi głośnika bardzo słychać w detalach. Sprawdź czy na pewno takie chcesz. Wydaje się że dobrym patentem na zrealizowanie wyrównania czasowego jest to co Harpia ma w swoim Dobermanie, czyli wysokotonówka obrócona żeby była osią do słuchacza. Oczywiście optycznie już zupełnie inaczej to będzie wyglądać, ale jakby ciąć pierścień wysokotonówki na płasko na dole i dorobić dystans np z włókna, to mogłoby wyjść coś fajnego.
Skomentuj
Skomentuj