i mniejsze ryzyko ze cos uszkodzisz
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez crimi Zobacz postaWzmacniacz 2.1 na TDA7294, przyszedl z Chin :P Trafo z toroidy.pl tez juz jest :) Dzis zrobilem wstepne uruchomienie. Wszystko gra i buczy :) No wlasnie, dlaczego jest slyszalne delikatne brumienie w glosnikach? Moze podmiana kondensatorow przy mostku na jakies inne (zdj nr 5)?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaMarian, to po co brac jak slabo graja? ;]
Po za tym, niech sami usłyszą jak to gra, bo jak ja sam to opiszę, to znów będzie że się czepiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPo za tym, niech sami usłyszą jak to gra, bo jak ja sam to opiszę, to znów będzie że się czepiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPo za tym, niech sami usłyszą jak to gra, bo jak ja sam to opiszę, to znów będzie że się czepiam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaTrzeba było wziąć arny jak ostatnio na prowizorycznej zwrocie, na pewno zagrałyby dobrze i zrobiły furorę..
Zamieszczone przez CASHpirovski Zobacz postaA jak wg Ciebie gra?
Skomentuj
-
a ja mogę posłuchać ? Tylko pewnie zarzucisz mi że jestem nie obiektywny .
Powiem Ci że jestem obiektywny bez względu na to kto robił zwrotkę
Znam te głośniki (nie w tym zestawieniu wprawdzie) i uważam że jak za tą cenę są dobre (chodzisz 07 wevcora jest lepszy od 10 ) więc jestem ciekawy co z tego wyszło :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaa ja mogę posłuchać ? Tylko pewnie zarzucisz mi że jestem nie obiektywny .Zamieszczone przez marian Zobacz postaPoczekaj jeszcze tydzień.
Skomentuj
-
Nie na temat...
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaJeszcze muszę chyba sporo natluc skrzynek za nim zaczną podobnie wyglądać
To są naprawdę proste skrzyneczki, i to zrobione z płyty ze starej szafy pociętej wyrzynarką.
Oklejenie HDF-em sprawia że to tak fajnie wygląda.
Spróbuj a sam się przekonasz :)
Skomentuj
Skomentuj