Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i mniejsze ryzyko ze cos uszkodzisz

Skomentuj

Marian, to po co brac jak slabo graja? ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez crimi Zobacz posta
        Wzmacniacz 2.1 na TDA7294, przyszedl z Chin :P Trafo z toroidy.pl tez juz jest :) Dzis zrobilem wstepne uruchomienie. Wszystko gra i buczy :) No wlasnie, dlaczego jest slyszalne delikatne brumienie w glosnikach? Moze podmiana kondensatorow przy mostku na jakies inne (zdj nr 5)?

Spróbuj tak zrobić jak u mnie tez od chinoli :) po obu stronach przy potkach masz masz punkt gnd u mnie tak było już zrobione

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
          Marian, to po co brac jak slabo graja? ;]
          Ponieważ nie mam na stanie nic innego, inni raczej też nie.
          Po za tym, niech sami usłyszą jak to gra, bo jak ja sam to opiszę, to znów będzie że się czepiam.

Skomentuj

jakbym jechal z koszalina to bym nowe STXy wzial. ale kolega ich bezpiecznie nie zapakuje

Skomentuj

PCB do BG9 :)

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie na temat...
                ze tak spytam czym robicie nadruk elementow na wierzchniej stronie? i jak uzyskac taki efekt ? czyli ta biala powloka pomiedzy ledami?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Po za tym, niech sami usłyszą jak to gra, bo jak ja sam to opiszę, to znów będzie że się czepiam.
                  Trzeba było wziąć arny jak ostatnio na prowizorycznej zwrocie, na pewno zagrałyby dobrze i zrobiły furorę.. :)

Skomentuj

A jak wg Ciebie gra?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      Trzeba było wziąć arny jak ostatnio na prowizorycznej zwrocie, na pewno zagrałyby dobrze i zrobiły furorę..
                      I masz rację, biorąc pod uwagę ceny zastosowanych głośników i efekt końcowy to istna przepaść, na plus dla ARN-ów.

Zamieszczone przez CASHpirovski Zobacz posta
                      A jak wg Ciebie gra?
                      Poczekaj jeszcze tydzień.

Skomentuj

a ja mogę posłuchać ? Tylko pewnie zarzucisz mi że jestem nie obiektywny .
                        Powiem Ci że jestem obiektywny bez względu na to kto robił zwrotkę
                        Znam te głośniki (nie w tym zestawieniu wprawdzie) i uważam że jak za tą cenę są dobre (chodzisz 07 wevcora jest lepszy od 10 ) więc jestem ciekawy co z tego wyszło :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                          a ja mogę posłuchać ? Tylko pewnie zarzucisz mi że jestem nie obiektywny .
                          Poczekaj jeszcze tydzień.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                            a ja mogę posłuchać ?
                            Zapraszam :)

Skomentuj

Nie na temat...
                              Jeszcze nie pali materiału, ale widać, że już nie zbiera dobrze wierzchniej warstwy przy krawędzi otworu - chyba masz już trochę przytępiony frez.

Skomentuj

Ma prawo, w końcu pracował przy frezowaniu frontu Wilsonów

Skomentuj

Nie na temat...

Zapraszam :)
                                  Taki sam cyrkiel miałem od podstawówki do szkoły średniej :)

Skomentuj

Skomentuj

Pjenknie... !

Skomentuj

Jeszcze muszę chyba sporo natluc skrzynek za nim zaczną podobnie wyglądać

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
                                          Jeszcze muszę chyba sporo natluc skrzynek za nim zaczną podobnie wyglądać
                                          Eee, to nie takie trudne
                                          To są naprawdę proste skrzyneczki, i to zrobione z płyty ze starej szafy pociętej wyrzynarką.
                                          Oklejenie HDF-em sprawia że to tak fajnie wygląda.
                                          Spróbuj a sam się przekonasz :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X