Widze, ze wchodzi coraz głębiej w temat definicji :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaTo dopiero początek, teraz obudowa ;-)
Gratz :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz posta
Spód dokręcony, zostało mocowanie tyłu/przodu. Wstępnie szczotkowane.
Muszę też zdecydować czy daje do anodowania (i chyba tak zrobię) czy prysnę to proszkowo.
Jak wykonałeś to okno??? Z czego jest to wykonane?? I jak zrobiłeś te czarne ramiki??Last edited by harnas1201; 29.10.2014, 15:10.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz postaWstaw jak możesz większe fotkianoda koniecznie! , proszek jest ładny ale twoje szczotkowanie pójdzie na marne i zginie cały efekt
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postaJeżeli dasz do anodowania to koniecznie zaznacz w jaki sposob mają założyć Ci łapy... U mnie zostały ślady po łapach. Jak zamontowałeś blachy boczne?? masz je pospawane z płaskownikiem??
Jak wykonałeś to okno??? Z czego jest to wykonane?? I jak zrobiłeś te czarne ramiki??
Okno frezowane, jako szkło poliwęglan 2mm. Czernienie jak narazie to flamaster + czarna taśma izolacyjna. Docelowo miała być folia do czernienia okien, ale pomyślę czy jest sens.
Wyjaśnisz jak te łapy wyglądają ? Nigdy nie anodowałem to nie wiem jak to wygląda. No i jak możesz napisz jak je najlepiej założyć by śladów nie było.
Zamieszczone przez manieq Zobacz posta... i jakim sposobem szczotkujesz?Last edited by gi; 29.10.2014, 15:23.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz posta
Chwilowo taśma obustronna, docelowo pewnie silikon/inny epoksyd (choć wolał bym coś co mogę w razie podrapania szybki odkleić).Last edited by gi; 29.10.2014, 16:04.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gi Zobacz postaZa cholerę nie mogę tego dostrzec, gdzie tam masz jakiś ślad ?
Skomentuj
Skomentuj