Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
    U mnie już była notka na ten temat jakie to niestosowne (po za tym wprowadzają to do ewidencji systemu w pracy)
    No fakt zapomniałem, że niestety coraz więcej jest permanentnej inwigilacji i nie tylko w pracy.
    Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
      U mnie już była notka na ten temat jakie to niestosowne (po za tym wprowadzają to do ewidencji systemu w pracy)
      Dziwną masz robotę :) Ja wszystko zamawiam do firmy :)

Skomentuj

U mnie też niby jest zakaz ale i tak ludzie zamawiają. Ostatnio kurier zostawił moją paczkę w sekretariacie i dostałem maila z przypomnieniem
        Znowu kolega jak zamówił coś do pracy, to firma adres wysyłki wstawiła na fakture i wysłała pocztą. Musiał się potem tłumaczyć w księgowości.

Skomentuj

Nie na temat...
          To nie lepiej podać adres kolegi czy sąsiada?

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
            Rfck
            Tak po prawdzie to nawet nie wiem, nawet jak byly troche uzywane to pewnie i tak bym nie zauwazyl. Zamowilem tez kilka szt ze stanow.
            Niestety bede sie musial ''tematu'' sam nauczyc wiec moze to troche potrwac.
            Kupiłeś tylko do uruchomienia ? Ja ostatnio kupiłem ze stanów Baldwiny z at 60' z emisją ponad 100% czyli nowe. W porównaniu ze współczesnymi lampami słychać sporą różnicę w brzmieniu

Skomentuj

na plus ktorego?

Skomentuj

Zdecydowanie lepiej brzmią baldwiny. Aby uniknąć autosugestii poprosiłem dziewczynę o pomoc. Pokazałem jej jak wymienić lampy i przez kilka dni słuchałem raz jednych raz drugich nie wiedząc które są które :).

Skomentuj

Ładna?
                  Właśnie kupiłem. Chcę w to włożyć BG1. Albo jakąś inną końcówkę. Tylko muszę skołować schemat żeby podłączyć wycieraczki :)

Skomentuj

male demo sesji zdjeciowej na ktora czekam
                    w piatek powinienem miec zdjecia

Skomentuj

hym fontanna DIY :???:

Skomentuj

Diy zegar słoneczny?

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                          hym fontanna DIY
                          Paweł sie zagalopował i park saski poprawia
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ma rozmach!

Skomentuj

Bierzesz ślub ? :)

Skomentuj

to byla tylko przymiarka z tlem!
                                zdjecia w weekend

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                to koszalin :p

Skomentuj

W końcu zabrałem się do wykonania projektu USHER 8948A + SS_D2608 (HDS Tweeter) autorstwa Ravena.
                                  Nie mogłem patrzyć jak USHERki się kurzą od 11 miesięcy.

W wakacje zeszłego roku zrobiłem TLki z USHERami 8948A+9950, ze zwrotką z projektu Arpeggio, ale mi po paru tygodniach odsłuchu nie pasowała, więc zamieniłem 8948A na AWX-a i opatrzyłem kolumnę zwrotnicą lklukasz'a i tak to stoi do dziś i cieszy grą [przesymulowałem AWX-a w docelowej TLce Hornresp'em i miło się zaskoczyłem, że to będzie grać - co potwierdziła rzeczywistość ]

Obecne monitory robię pierwszy raz ze sklejki, wszystkie wcześniejsze projekty wykonywałem z MDF-u i muszę Wam powiedzieć, że całkiem twarda ta sklejka.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    Czym? Frezarką? Jako, że mam najbliżej, to wezmę swoją i podjadę jemu pomóc

A tak na poważnie, to ładnie tam w tym Koszalinie:)
                                    A czego to będzie sesja jeśli to nie tajemnica? Przy takim świetle, to będzie ciężko... Musiał byś trafić słoneczny dzień, najlepiej normalne zdjęcia wyjdą popołudniu, nie przed No chyba, ze chcesz uzyskać inny efekt...
                                    Last edited by Spurek; 23.10.2014, 21:46.

Skomentuj

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
                                      A czego to będzie sesja jeśli to nie tajemnica?
                                      GDN 14 SCX + GDWK PCX
                                      Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
                                      Musiał byś trafić słoneczny dzień
                                      to zjdecie roblem w sobote. w niedziele piekne slonce

Skomentuj

Zycze zatem dobrego oświetlenia, bo to kluczowe w fotografii

Skomentuj

No słońce to nie pomaga specjalnie przy zdjęciach... :P

Skomentuj

Czaruję...
                                          X