Zrozumiałem zrozumiałem jednak skosy jadę na formatówce a otwory cyrkiel i fru w 2 przebiegach . Zwyczajnie wolę mocne narzędzia i nie twierdzę że tamtą ferazarką się nie da . Ot takie własne przyzwyczajenia . . Za to Twoja propozycja była by dla mnie idealna do przycinania forniru na krawędziach
tej - loża szyderców a czy ja gdzieś napisałem że formatówka jest moją własnością ?
złośliwce hehehe -
frezy dostaję od przyjaciela takie które już nie chodzą u nich na maszynie (używki) nie tyle spiralne co skośne zęby mają
edyta - marki frezów nie znam ale obstawiam że gdybym miał je zakupić nowe to pewnie byście robili ściepę na wieniec bo zszedł bym na zawał widząc rachunek.
Tak czasem narzekamy na koszta naszego hobby a musze zdradzić że czasem warto coś komuś zrobić za ładny uśmiech bo wtedy ludzie są jakoś bardziej chętni pomóc gdy czegoś nam potrzeba
Trochę wiercenia było, ale efekt końcowy wynagradza.. (gdyby był ktoś chętny to mam ostatnie 4 komplety BG9, dzisiaj się biorę za VSHA HD, później za zasilacze borysa :) )
Potwierdzam na podstawie tego co otrzymałem, że płytki są bardzo dobrze wykonane. Będą czwarte końcówki. Tak dla sportu i aby nie wyjść z wprawy w posługiwaniu się lutownicą...
Skomentuj