Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki za informację

Skomentuj

Zrozumiałem zrozumiałem jednak skosy jadę na formatówce a otwory cyrkiel i fru w 2 przebiegach . Zwyczajnie wolę mocne narzędzia i nie twierdzę że tamtą ferazarką się nie da . Ot takie własne przyzwyczajenia . . Za to Twoja propozycja była by dla mnie idealna do przycinania forniru na krawędziach

Skomentuj

Utopia, polec jakis frez spiralny do otworow, bo rozumiem, ze takiego uzywasz.

Skomentuj

Zamieszczone przez utopia Zobacz posta
          jednak skosy jadę na formatówce
          jakbym mial formatowke to bym sie nie przejmowal frezareczka za 800zl :p
          no ale formatowka to 40k :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            no ale formatowka to 40k
            Proma z podcinakiem na wózku to tylko 20k

Skomentuj

tej - loża szyderców a czy ja gdzieś napisałem że formatówka jest moją własnością ?
              złośliwce hehehe -

frezy dostaję od przyjaciela takie które już nie chodzą u nich na maszynie (używki) nie tyle spiralne co skośne zęby mają

edyta - marki frezów nie znam ale obstawiam że gdybym miał je zakupić nowe to pewnie byście robili ściepę na wieniec bo zszedł bym na zawał widząc rachunek.

Tak czasem narzekamy na koszta naszego hobby a musze zdradzić że czasem warto coś komuś zrobić za ładny uśmiech bo wtedy ludzie są jakoś bardziej chętni pomóc gdy czegoś nam potrzeba
              Last edited by utopia; 16.11.2014, 18:41.

Skomentuj

tej - loża szyderców a czy ja gdzieś napisałem że formatówka jest moją własnością ?
                złośliwce hehehe -
                w koszalinie nikomu sie nie chcialo ruszyc na takie zabawy :/
                tutaj jeszcze nie szukalem stolarni

frezy dostaję od przyjaciela takie które już nie chodzą u nich na maszynie (używki) nie tyle spiralne co skośne zęby mają
                pokazesz?
                jak to sie spisuje?

Skomentuj

wjadę do roboty to podrzuce foty bo od tygodnia siedzę a raczej leżę na L4 ( jedyny powód że mam tyle czasu na forum)

Skomentuj

Nie na temat...
                    leżę na L4
                    przeciez od dawna nie ma juz drukow L4

Skomentuj

ten się czepił ;-) L-4 czy ZUS ZLA ....dla mnie róznica żadna a jak jakimś biurwom w zusie to przeszkadza to niech sobie nazywają jak chcą

Skomentuj

Trochę wiercenia było, ale efekt końcowy wynagradza.. (gdyby był ktoś chętny to mam ostatnie 4 komplety BG9, dzisiaj się biorę za VSHA HD, później za zasilacze borysa :) )

( https://www.flickr.com/photos/125677...2/15633350740/ )

( https://www.flickr.com/photos/125677...n/photostream/ )

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

gavron04, za każdym razem jak pokazujesz swoje płytki mam ochotę coś polutować...
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Moglbys powiedziec czym wiercisz? Przy takiej ilosci dostal bym szalu.

Skomentuj

Whoa. Niezła robota, ja po wierceniu stereo mam dość... Ciekawe ile osób polutuje i się pochwali :)

Skomentuj

Manufaktura Gavron, później się do Ciebie US przyczepi :P

Skomentuj

W porównaniu do niektórych to pikuś... :)
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Potwierdzam na podstawie tego co otrzymałem, że płytki są bardzo dobrze wykonane. Będą czwarte końcówki. Tak dla sportu i aby nie wyjść z wprawy w posługiwaniu się lutownicą...

Skomentuj

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
                                      Whoa. Niezła robota, ja po wierceniu stereo mam dość... Ciekawe ile osób polutuje i się pochwali :)
                                      Dzięki :) Mam nadzieję, że większość polutuje i się pochwali :) Na "pocieszenie" lutowanie stereo to jakieś 2-3h.

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                      No nie było lekko Wszystkie wierciłem za 1 razem. Proxxon fbs 240e + statyw. CNC by się przydało :/

Zamieszczone przez malikowy Zobacz posta
                                      Manufaktura Gavron, później się do Ciebie US przyczepi :P
                                      US, czy literówka? :P

PCB do VSHA HD pocięte, dzisiaj będę pod wieczór robić, wyjdzie 8 kompletów - ogłoszenie jest w trakcie akceptacji przez moderatora.

http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Nie na temat...
                                        żadna literówka

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                          Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
                                          Proxxon fbs 240e + statyw. CNC by się przydało :/
                                          albo mała wiertarka stołowa (ew. stojak do wiertarki) i możesz wiercić po kilka na raz (jedna na drugiej)

A robienie hybrydy na BG1/BG9 z jakimś (małym) wzmacniaczem lampowym (np. PCL-86) ma rację bytu ?

Skomentuj

Czaruję...