Zamieszczone przez Pteterycz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaNawet wczoraj z Marianem gadalismy o podobnych monitorach tylko z 9950 na górze.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez CASHpirovski Zobacz postaTyle, że T9950 a HDS to mocno różne granie. T9950 przy HDSie brzmi jakby mu brakowało jaj :PJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lokiec3 Zobacz postaWłączę się do dyskusji. Dla pary 99-50 i 8948 jakby coś dorzucić na dół, żeby trzy drogi machnąć? Co byście polecili?
Pozdrawiam.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez CASHpirovski Zobacz postaSłuchając hds na as jestem pewny, ze jest mocno przereklamowany
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaSłuchając hds na as jestem pewny, ze jest mocno przereklamowany
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaNawet wczoraj z Marianem gadalismy o podobnych monitorach tylko z 9950 na górze.
Przecież 9950 już miałem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaSłuchając hds na as jestem pewny, ze jest mocno przereklamowany
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaPożycz mój były od dolphina i się pobaw dopiero marudź
Wiesz jaki on jestJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJa to zachwalalem wavecory
Zawsze blizej mi było do grania Morela niz scana
a tu widze ze cos krecisz :p
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNo i świetnie, chyba jesteś pierwszą osobą która to kopiuje.
Czekam na wrażenia odsłuchowe
U mnie projekt Rafała zmontowany gra już ponad miesiąc :thumbsup:
Muszę wrzucić jakieś fotki
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaJa juz kiedys pisalem, ze HDS pomimo tego ze wyglada genialnie na papierze, tak sama implementacja nie nalezy do najlatwiejszych, zeby wyciagnac z niego to co najlepsze
trzeci to marnotrawstwo
Skomentuj
Skomentuj