Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzieki za info. Nie bylo zadnych problemow przy frezowaniu?

Skomentuj

A jednak behringer robił kiedyś porządny sprzęt... Jak ktoś szuka zwrotnicy aktywnej to szczerze polecam stary model 2300. Niebo a ziemia pod każdym względem w stosunku do wersji 2310. Kolejny klocek do zestawu 2.2, teraz obudowy i koniec.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
        A jednak behringer robił kiedyś porządny sprzęt... Jak ktoś szuka zwrotnicy aktywnej to szczerze polecam stary model 2300. Niebo a ziemia pod każdym względem w stosunku do wersji 2310. Kolejny klocek do zestawu 2.2, teraz obudowy i koniec.
        Na jakich kostkach?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
          Dzieki za info. Nie bylo zadnych problemow przy frezowaniu?
          U mnie wszystko poszło gładko, choć zajmuje dużo czasu.

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            Na jakich kostkach?
            4580, TL074 oraz OEM z logiem behringera. Ciekawią mnie te miejsca na trafa separacyjne, trzeba będzie pogrzebać w sieci. Rozstaw piny i wielkość pasuje chyba nawet pod obecne trafa neutrika.

Dla porównania, obecnie produkowana wersja którą kiedyś miałem i szybko się pozbyłem.

Last edited by dragon; 08.10.2014, 17:46.

Skomentuj

W końcu doczekałem się małego subka do podbicia niskich tonów do kina :P

<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Małego
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Na szczęście w tym pomieszczeniu niknie :) Dayton 15 cali w klozecie. Na tyle hypex 4.0
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

pewnie jak łupie to meble przestawia

Skomentuj

Ładnie pomalowany nawet

Skomentuj

Ile obudowa ma litrów??

Skomentuj

U mnie pierwsze odsłuchy,zabawa wytłumieniem :) Czeka mnie jeszcze zabawa z frontami(kusi mnie żeby dać na front 3mm aluminium ale nie wiem czy to warte zachodu) i fornirowanie.

I recykling obudowa z dwóch starych stacji dyskietek.

Nie wiecie może czym przykleić fornir do metalu? Pattex universal się nada? Góra fornir boki drewno orzechowe.

Skomentuj

Zamieszczone przez .Heat. Zobacz posta
                            Pattex universal się nada
                            Chyba butapren najrozsądniejszy, tylko co jak nierównomiernie go naniesiesz..?

Skomentuj

@dragon - 160l

Skomentuj

Zamieszczone przez .Heat. Zobacz posta
                                Nie wiecie może czym przykleić fornir do metalu? Pattex universal się nada? Góra fornir boki drewno orzechowe.
                                obłóż jakąś sklejką cienką albo mdfem i dopiero fornir

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                  Dayton 15 cali w klozecie
                                  DVC ??

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                    Ile obudowa ma litrów??
                                    Też jestem ciekawy, gabarytowo z zewnątrz grubo ponad 100, tylko ciekawe jakie grube ścianki no i ile zajmuję litrów wzmacniacz?

Skomentuj

RSS390HF-4 w 160 listach :) Generalnie jest to zabójca. Nisko schodzi. Robi robotę jak ja to mówię.
                                      Podziękowania dla Was bo pomysł na głośnik, panel itd to wszystko wyszło od Was. Ja tylko pozamawiałem elementy i tyle.

Skomentuj

Powrócił czas, kiedy trzeba się skupić na oprogramowaniu do dwóch przedwzmacniaczy. Jeden Taz'a, drugi "mój" na bazie projektu Raven'a:

W wakacje niestety nic nie robiłem bo nie było czasu, teraz z powrotem zacząłem.

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                          @dragon - 160l
                                          Jakim pasmem gra i co z wytrzymałością mocowa? 160L to sporo jak dla 15".

Skomentuj

Czaruję...
                                          X