Dzieki za info. Nie bylo zadnych problemow przy frezowaniu?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaA jednak behringer robił kiedyś porządny sprzęt... Jak ktoś szuka zwrotnicy aktywnej to szczerze polecam stary model 2300. Niebo a ziemia pod każdym względem w stosunku do wersji 2310. Kolejny klocek do zestawu 2.2, teraz obudowy i koniec.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaDzieki za info. Nie bylo zadnych problemow przy frezowaniu?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNa jakich kostkach?
Dla porównania, obecnie produkowana wersja którą kiedyś miałem i szybko się pozbyłem.
Last edited by dragon; 08.10.2014, 17:46.
Skomentuj
-
U mnie pierwsze odsłuchy,zabawa wytłumieniem :) Czeka mnie jeszcze zabawa z frontami(kusi mnie żeby dać na front 3mm aluminium ale nie wiem czy to warte zachodu) i fornirowanie.
I recykling obudowa z dwóch starych stacji dyskietek.
Nie wiecie może czym przykleić fornir do metalu? Pattex universal się nada? Góra fornir boki drewno orzechowe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .Heat. Zobacz postaPattex universal się nada
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .Heat. Zobacz postaNie wiecie może czym przykleić fornir do metalu? Pattex universal się nada? Góra fornir boki drewno orzechowe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postaIle obudowa ma litrów??
Skomentuj
-
RSS390HF-4 w 160 listach :) Generalnie jest to zabójca. Nisko schodzi. Robi robotę jak ja to mówię.
Podziękowania dla Was bo pomysł na głośnik, panel itd to wszystko wyszło od Was. Ja tylko pozamawiałem elementy i tyle.<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta@dragon - 160l
Skomentuj
Skomentuj