Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta"Dzwiek wystawy". Moj ulubiony tekst. Ludzie, juz chyba dawno zapomnieli jak brzmi dzwiek na zywo i czesto naduzywaja tego stwierdzenia, szczegolnie w przypadku zestawow glosnikowych, ktorych budowa techniczna nie pozwala na zblizenie sie do dzwieku live.
Jak ktos pisze, ze jakies monitorki byly dzwiekiem wystawy, to jest po prostu gluchy. Focal w niedziele gral wybitnie i pokazal na co stac tradycyjne glosniki dynamiczne o umiarkowanej efektywnosci. Jbl, ktory dusil sie w pokoju i tak zaprezentowal o co tak naprawde chodzi w sluchaniu muzyki.
W pokoju Diy na AS tez ludzie gadali, ze jest dzwiek wystawy, ale jak dzwiekiem wystawy moze byc cos, co prawie nie mialo basu w tym pokoju?
Kolumny Lusztiego mi sie podobaly, ale w zyciu bym nie wpadl na pomysl, zeby je oceniac jako dzwiek wystawy :) Na minus dodalbym mocno rezonujaca obudowe na tylnej sciance, w okolicach glosnikach sredniotonowego. To mozna poprawic.
Skomentuj
-
To nie jest tak, ze mi sie nie podobały
Poprostu znając ciebie spodziewałem sie wiecej
I całośc efektu zepsuła mi poprostu słabo grająca wysokotonowka (w tym setupie)
Moze za duzo sie spodziewałem po tych kolumnach?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Sa kolumny, ktore mi sie nie podobają (nie graja pod moj gust) ale znając sie na rzeczy nie powiem, ze sa słabe albo zle.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez harnas1201 Zobacz postaGrabisz sobie ale muszę się zgodzić.. w pokoju DIY na AS brakowało basu
No niestety, gral caly system plus pokoj i tego basu bylo malo ;/ bo nie wierze, ze kolumny same w sobie jego nie mialy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaGdzie byles jak Cie nie bylo?? :)
No niestety, gral caly system plus pokoj i tego basu bylo malo ;/ bo nie wierze, ze kolumny same w sobie jego nie mialy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaTe drugie gdzieś u nas na forum są pokazane.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaFocal
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaI całośc efektu zepsuła mi poprostu słabo grająca wysokotonowka (w tym setupie)
Bo od sasów strasznie wiało celulozom ... bleh .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie słyszałem w zeszłym roku ale zwykle tam słychać jazgot :P
Skomentuj
Skomentuj