maskownica, tanszy terminal i prawdopodobnie nowa zwrotnica
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.polink jest zajebisty
jedyna firma na ktorej mozna w 100% polegac
Skomentuj
-
ceny maja dosc przystepne ale co najwazniejsze maja wszystko co potrzeba i w bardzo dobrej jakosci.
pierwszy raz zawiodlem sie troche na jakosci elementow dzisiaj. na pierwszym planie widac 14szt terminali za 3,5zl - niepodoba mi sie plastik zakretek oraz to ze troche ciezko chodza. ale za to gruby plastik terminalu + uszczelka
no i nie musze biegac po sklepach i pytac "czy juz maja jakies terminale"
jak chcecie pytac o jakosc jakiegos elementu to piszcie - mialem juz sporo ich asortymentu
Skomentuj
-
Pawel S., nie chciało by Ci się poskładać dla mnie zwroty z tematu o midwooferach którą zapodał mon der siur?? W jakimś poście przechwalałeś się że tak fajnie Ci wychodzą :-) Nie żebym szydził bo serio wyglądały nieźle :-) Ja bym miał za to więcej czasu na obudowy...
A no i jeszcze jedno... Jak rozwiązać zagadnienie pierścieni maskujących do kep`ów... bo wydaje mi się że bez nich będą wyglądały kepsko :-/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MormoNPawel S., nie chciało by Ci się poskładać dla mnie zwrotyale nie wczesniej niz za ok 2 tygodnie - wtedy planuje zamowic czesc do zwrotnic do monitorkow wg nowych schematow...
Zamieszczone przez damianibo takie obrecze wyjda drozej niz glosniki...
Skomentuj
Skomentuj