Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

maskownica, tanszy terminal i prawdopodobnie nowa zwrotnica

Skomentuj

mnie jakos maskownice nigdy nie ujmowały... wole "gołe"głsniki

Skomentuj

no ale taki bajer to ok 5-10zl wiec mozna dodac
        a przydaje sie jak sa male dzieci (lub kobiety) ktore lubia wciskac kopolki ;]

Skomentuj

hehe! co racja to racja!

Skomentuj

[ Dodano: 2008-02-26, 11:28 ]

polink jest zajebisty :mrgreen:
            jedyna firma na ktorej mozna w 100% polegac

Skomentuj

Pawel S.,
              Zgodzie sie z tobą w zupełność jednego dnia zamawiasz drugiego juz składasz :)

Skomentuj

w polinku najtaniej maja akcesoria do kolumn typu zwrotki terminale br kolce itd ?

Skomentuj

chyba wszystko maja dosc tanie!

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                    polink jest zajebisty
                    jedyna firma na ktorej mozna w 100% polegac
                    Przyłączam się do waszej opinii, kolejny raz u nich zamówiłem i ciągle podziwiam ich za tak staranną obsługę klienta(sposób zapakowania - wszystko w osobnych woreczkach i dodatkowo w woreczkach bąbelkowych, szybkość, itd) a wcale tak drogo nie mają.

Skomentuj

ceny maja dosc przystepne ale co najwazniejsze maja wszystko co potrzeba i w bardzo dobrej jakosci.
                      pierwszy raz zawiodlem sie troche na jakosci elementow dzisiaj. na pierwszym planie widac 14szt terminali za 3,5zl - niepodoba mi sie plastik zakretek oraz to ze troche ciezko chodza. ale za to gruby plastik terminalu + uszczelka
                      no i nie musze biegac po sklepach i pytac "czy juz maja jakies terminale"

jak chcecie pytac o jakosc jakiegos elementu to piszcie - mialem juz sporo ich asortymentu

Skomentuj

Pawel S. a bedziesz robił też jakieś podłogówki na 2xTonsil 13/40/2??

ps.
                        Słuchał ktoś Metallica Bridge Concert piosenka Nothing else matters jest tam niesamowita

Skomentuj

miałes jakies potencjometry? bo jak kupiłem w pobliskim elektronicznym i wczoraj zaczoł trzeszczec...[od zakupu mineły moze 2 tygodnie] :evil:

Skomentuj

jamess8, nie. czytaj temat "tutorial" w off topic

Skomentuj

Pawel S., nie chciało by Ci się poskładać dla mnie zwroty z tematu o midwooferach którą zapodał mon der siur?? W jakimś poście przechwalałeś się że tak fajnie Ci wychodzą :-) Nie żebym szydził bo serio wyglądały nieźle :-) Ja bym miał za to więcej czasu na obudowy...

A no i jeszcze jedno... Jak rozwiązać zagadnienie pierścieni maskujących do kep`ów... bo wydaje mi się że bez nich będą wyglądały kepsko :-/

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                A no i jeszcze jedno... Jak rozwiązać zagadnienie pierścieni maskujących do kep`ów... bo wydaje mi się że bez nich będą wyglądały kepsko :-/
                                imho najlepiej cnc i raczej koniecznie metal - najprościej i najlepiej...

Skomentuj

imho najlepiej cnc i raczej koniecznie metal - najprościej i najlepiej...
                                  tylko nie koniecznie najtaniej nie lpiej zrobic pozadne frezy? nawet na cnc... bo takie obrecze wyjda drozej niz glosniki...

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                    Pawel S., nie chciało by Ci się poskładać dla mnie zwroty
                                    czemu by nie ale nie wczesniej niz za ok 2 tygodnie - wtedy planuje zamowic czesc do zwrotnic do monitorkow wg nowych schematow...
                                    Zamieszczone przez damiani
                                    bo takie obrecze wyjda drozej niz glosniki...
                                    bez przesady. trzeba pomyslec jak to jabardziej uproscic i wykozystac proste obrabiarki jak np zwykla tokarke - wtedy 0,5+material i pierscienie gotowe

Skomentuj

Mam fajną blachę z alum około 3mm gruba... ale nie wiem czy alu mi się wpasuje w barwy obudowy... będę kombinowal jeszcze.

Skomentuj

zawsze możesz pomalować itd.

Skomentuj

3mm to troche malo raczej..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X