Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No właśnie... Bo to w linku to kondensatory elektrolityczne Foliowe są droższe...

Skomentuj

drozsze nie drozsze, ale czy elektrolityczne do wygzania mozna zastosowac?

Skomentuj

Do wygrzewania cokolwiek niepolarnego :P... alektrolit niepolarny czy mtk nie zrobi ci roznicy. 100V tez wystarczy z zapasem spokojnie bo przeciez nie bedziesz tego wygrzewal na mega mocnym estradowym wzmaku :)... izi

Skomentuj

Procab Ls40 po "konfekcjonowaniu". Jeszcze ciepłe :cool:

Skomentuj

Nie za cieki ten "kabelek" :?: :grin:

Normalnie AUDIOFILA sie szerzy w tym karju! :lol:

Skomentuj

kabel jak kabel, ale banany wyglądają na średnie, zdecydowanie wolę widełki :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                kabel jak kabel, ale banany wyglądają na średnie, zdecydowanie wolę widełki :)
                Banany to takie coś:

żadna rewelacja pozatym że bardzo mocno trzymają. Wybrałem takie ze względu na izolacje, niechciałem metalowych ale na widełki sam miałem smaka...niestety wyjścia we wzmaku akceptują tylko szpilki, gołe kable i banany...

Skomentuj

przesylka od jednego forumowicza - dziekuje

jak widac jedna para bedzie bez frezow na GDNa...
                  w rzeczywistosci niejest tak zolty jak na fotce.

Skomentuj

Moja dzisiejsza praca- obudowy dębowe d o nowych monitorów na GDWK-10-250-8-AKX i GDN-18-130-8-AKX .Planuje odzielną obudowę dla GDWK,a całość politórowana.

Skomentuj

zagruntowane zlozylem na probe. przez niedziele je slucham a w poniedzialek lub wtorek wedruja do lakierowania
                      ta parka bedzie szybciej bo slaw369 chcial bez frezow i bez maskownicy

Skomentuj

Wykonanie pierwsza klasa :)

Gi

PS: Maskownica chyba nie potrzebna, wygląda ok bez.

PS2: Tutoriala coś tworzyłeś czy narazie tylko foty pstrykasz ? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gi
                          Maskownica chyba nie potrzebna, wygląda ok bez.
                          chce zrobic zeby pokazac innym jak to sie robi. no i materialy juz kupione... :roll:
                          no i pozatym maskownica to wlasnie najmniej roboty.
                          Zamieszczone przez gi
                          Tutoriala coś tworzyłeś czy narazie tylko foty pstrykasz ?
                          tylko fotki - jest juz jakies 650 zdjec :P

gi, twoje troche dluzej poleza bo niewiem jak mi wyjdzie ten frez :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            tylko fotki - jest juz jakies 650 zdjec
                            :shock: :shock: :shock:
                            --
                            U mnie troche robota stoi bo czekam na ARZ'tki i cos im sie nie spieszy chyba... ale juz powoli rzne dechy na 2 tubke :smile:

[ Dodano: 2008-05-11, 08:51 ]
                            Mysle zrobic sobie takie monitorki do kompa...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...243be21e2.html

Co o tym myslicie? Wiem ze troche "bałwaowate" :lol:

Skomentuj

Już w fazie wykonczeniowej. Monitory jeszcze pójdą zmatowania i polakierowania. Potrzebuje jeszcze śrubek :)

Skomentuj

pizdzik, nic trudnego - ale za to wielke beda :P

nonameplum, ladne

Skomentuj

Zamieszczone przez pizdzik
                                  Co o tym myslicie? Wiem ze troche "bałwaowate" :lol:
                                  widziałem podobne na vifach XT, jakby dać tam arna 116 to miałoby sens nawet ;]

Skomentuj

Jeszcze pare fotek :) Jeszcze tylko kilka poprawek drobnych i będą gotowe.

Skomentuj

Nie trafiaja te PJ,AX w moj gust

Skomentuj

Kompletnie nie w moim guście (takie poważne). Ale w końcu inne wykończenie, a nie skosy czy zaokrąglenia

Skomentuj

pizdzik, nic trudnego - ale za to wielke beda
                                          Nie koniecznie wielkie ale bardzo głebokie a tak swoja droga to taka buda w br to nie wpłynie na charke?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X