Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Michał K.
    Narazie 10 :P póki sie nie wyprowadze...
    Opisz wrażenia jak odpalisz w takim pomieszczeniu . Czym go zasilisz?

Skomentuj

zasilam panelem irka 300w, w 10m2 już grał, niezłą masakre robi, obraz na monitorze sie trzęsie... efekty nieziemskie lecz w 30m2 brzmi wiele lepiej

Skomentuj

Uni trybi jak trzeba :mrgreen: na emiterowych 7mV

Skomentuj

Michał K., dlaczego ja tam wzmocnien nie widze?!
          dolphin123, gratuluje ja jakos musialem znowu za naprawy sie zabrac bo klienci czekaja :|
          ale cos ty zrobil z tymi terminalami do kabli? przeciez je sie ladnie laczy razem w calosc :|

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
            Michał K., dlaczego ja tam wzmocnien nie widze?!

bo źle patrzysz :]

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              ale cos ty zrobil z tymi terminalami do kabli? przeciez je sie ladnie laczy razem w calosc :|
              jakimi? nie rozumiem Cie :wink:

Skomentuj

dolphin123, gniazda ARK nie polaczyles ich...wyglada jak z dupy!

Skomentuj

Zrobiłem to samo, ale potem wylutowałem i połączyłem - zdarza się

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                    gniazda ARK
                    no wlasnie zapomnialem jak to sie nazywalo...

Skomentuj

no to czas popracowac nad obudowa

Skomentuj

dolphin123, daj trafo jak najdalej od elektroniki :wink:

Skomentuj

dokladnie, ja bym dal koncowke z prawej, trafo tak jak jest i zasilacz przy lewej sciance pod trafem, na tylnym panelu selektor jak najblizej koncowki i na plytce selektora potek i to tyle, chyba ze chcesz to zdalne sterowanie to wtedy trzeba to troche inaczej zrobic, ja wstawie jak ja chce zrobic z symem, bo jeszcze sie nei doczekal obudowy

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                            dolphin123, daj trafo jak najdalej od elektroniki :wink:
                            to wstepna przymiarka to sterowanie alpsem ktore tam jest z przekaznikiem nie bedzie docelowo. zrobie w osobnej obudowie preamp, a w tej zostanie tylko Uni i trafo wiec napewno odleglosc wieksza zachowam

Skomentuj

Tam bedzie jeszcze kupe elektroniki dlatego tyle miejsca..

Skomentuj

co do uni to końcówka może tak być,
                                jaj mam tak i zero brumu :)

Skomentuj

ciekawy sposob... ale ja chce zastosowac motopotek na tylnej sciance z selektorem..... takze nie mogl bym tak zrobic..
                                  Ps. Chce juz skonczyc ta obudowe, a tak mi sie nie chce... Macie jakies lekarstwo na "niechec" ? :)

Skomentuj

to o końcówce było bardziej do dolphin123 :P
                                    a sposób na niechcenie ... ciężko ... najlepiej druga połowa potrafi zmotywować :mrgreen:
                                    "jakie to brzydkie ... zrób coś żeby ładnie wyglądało" :roll: :)

Skomentuj

Warg wiem ze do dolphina

"jakie to brzydkie ... zrób coś żeby ładnie wyglądało"
                                      Odrazu mnie zmotywowalo..

Skomentuj

Zamieszczone przez c4meleon
                                        ciekawy sposob... ale ja chce zastosowac motopotek na tylnej sciance z selektorem..... takze nie mogl bym tak zrobic..
                                        Ps. Chce juz skonczyc ta obudowe, a tak mi sie nie chce... Macie jakies lekarstwo na "niechec" ? :)
                                        odloz projekt w czasie na pol roku to pozniej sie zachce...

Skomentuj

pol roku to on juz sie robi.. jak nie dluzej....

Skomentuj

Czaruję...
                                          X