malyzmc, jak na moje oko za szerokie, chyba że sfazowania będą większe...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Jeden ze stolików już skończony
Co ciekawe po ustawieniu na nim sprzętu poprawiła się przestrzenność dźwięku. Nie ma takiej dziury między prawą i lewą kolumną, scena przesunęła się bardziej do środka. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że w tym miejscu stała szeroka ława wychodząca poza linię ustawienia kolumn.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez BarthezCo ciekawe po ustawieniu na nim sprzętu poprawiła się przestrzenność dźwięku. Nie ma takiej dziury między prawą i lewą kolumną, scena przesunęła się bardziej do środka. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że w tym miejscu stała szeroka ława wychodząca poza linię ustawienia kolumn.
fajnie wygląda, skąd brałeś nóżki i zakończenia (te duże nakrętki na górze)?ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Barthez, po części to zasługa solika, wcześniej kolumny się "nie widziały" a to właśnie skutkuje "dziurą" między kolumnami i nie ma co sie smiac że to voodoo :mrgreen:
wiem bo teraz mam podobnie komoda między kolumnami i mimo że fronty wystają przed linie komody i tak jest po środku dziura (testowane bez i było dobrze ale teraz nie moge mieć gdzie idnziej komody)
Skomentuj
-
Ponieważ pierwszy raz robię subwoofer na 15 calach mam pytania mam nadzieje że pomożecie.
We Wrocławiu mogę mieć tylko 19mm mdf dać pojedynczo czy podwójnie żeby było 2x19mm= 38mm? Naturalnie dam kilka wzmocnień wewnątrz subwoofera.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
Skomentuj