Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

malyzmc, jak na moje oko za szerokie, chyba że sfazowania będą większe...

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
      jak na moje oko za szerokie
      1-1,5cm luzu? dobrze jest ;]

Skomentuj

i to mi sie nie podoba wlasnie, stosujac 18cm glosnik zawsze ta kolumna bedzie wydawac sie szeroka robiac proste kolumny bez zadnych sciec itd..

Skomentuj

Mi się też takie podobają :wink: , tylko jeszce trzeba będzie kilka poprawk wnieśc :mrgreen:

[ Dodano: 2009-01-18, 16:27 ]
          Aha robione na wzór kolumn esho :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez malyzmc
            Mi się też takie podobają :wink:
            zle mnie zrozumiales:P
            Aha robione na wzór kolumn esho :wink:
            zrob sciecia jak esho i bedzie duzo ladniej

Skomentuj

No przecież są takie jak esho :razz: może nie widac, ale robiłęm na szerokośc frezu

Skomentuj

faktycznie, skosy juz sa:) a jak juz sa to dla mnie niestety za szerokie

Skomentuj

jak będzie fornir to będzie lepiej wyglądac :razz: jak u esho
                  mi się podoba :oops:

Skomentuj

pora brac sie powoli za skladanie

Skomentuj

:wink:

Skomentuj

screws, "listwy" nie obciales :P

Skomentuj

Wiem, nie chciało mi się. Zresztą i tak nie będzie używana :smile: .

Skomentuj

Jeden ze stolików już skończony

Co ciekawe po ustawieniu na nim sprzętu poprawiła się przestrzenność dźwięku. Nie ma takiej dziury między prawą i lewą kolumną, scena przesunęła się bardziej do środka. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że w tym miejscu stała szeroka ława wychodząca poza linię ustawienia kolumn.

Skomentuj

Zamieszczone przez Barthez
                              Co ciekawe po ustawieniu na nim sprzętu poprawiła się przestrzenność dźwięku. Nie ma takiej dziury między prawą i lewą kolumną, scena przesunęła się bardziej do środka. Prawdopodobnie jest to spowodowane tym że w tym miejscu stała szeroka ława wychodząca poza linię ustawienia kolumn.
                              ile lepiej by było z audiofilskim przedłużaczem :lol:

fajnie wygląda, skąd brałeś nóżki i zakończenia (te duże nakrętki na górze)?
                              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Barthez, po części to zasługa solika, wcześniej kolumny się "nie widziały" a to właśnie skutkuje "dziurą" między kolumnami i nie ma co sie smiac że to voodoo :mrgreen:
                                wiem bo teraz mam podobnie komoda między kolumnami i mimo że fronty wystają przed linie komody i tak jest po środku dziura (testowane bez i było dobrze ale teraz nie moge mieć gdzie idnziej komody)

Skomentuj

Dayton RSS390HF-4 na obudowę to sobie poczekam.

Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                  Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

hmm.. kosz jak w BSW

Skomentuj

Nie na temat...
                                      chłopaki poszukuje konfirmat 4mm/40 (2x18mm płyta na froncie), wiecie czy takowe są do dostania - albo co robicie przy takich grubych frontach?

Skomentuj

amdr, kupiłem pręty fi 50 i dałem do wytoczenia znajomemu. W zbliżeniu wygląda to tak:

Skomentuj

Ponieważ pierwszy raz robię subwoofer na 15 calach mam pytania mam nadzieje że pomożecie.

We Wrocławiu mogę mieć tylko 19mm mdf dać pojedynczo czy podwójnie żeby było 2x19mm= 38mm? Naturalnie dam kilka wzmocnień wewnątrz subwoofera.
                                          Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                          Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X