Zamieszczone przez Michał K.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Paweł S.NIEEE!!
11 litrow to za duzo i glosnik zacznie mulic jak ARN150!
daj ok 8 litrow
1. Bass-reflex zrobić na froncie, czy tyle kolumny ? Z góry pisze, że pudła będą stały po rogach pokoju.
2. Jakie dać strojenie ? Słucham głównie rocka, trochę metalu, od czasu do czasu jakieś inne gatunki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez RzeznikUnitra1. Bass-reflex zrobić na froncie, czy tyle kolumny ? Z góry pisze, że pudła będą stały po rogach pokoju.
Zamieszczone przez RzeznikUnitra2. Jakie dać strojenie ? Słucham głównie rocka, trochę metalu, od czasu do czasu jakieś inne gatunki.
nie oplaca sie za nisko bo stracisz na efektywnosci wiecej niz zyskasz na zejsciu
Michał K., nadal twierdze ze trzeba by dodac jakis pierscien lub jakis inny akcent zeby optycznie powiekszyc sredniaka
lakierowales probke forniru zeby zobaczyc jaki bedzie mial kolor?
Skomentuj
-
Nono :grin:
Wygląda gites, przy twoich starych prezentuje sie jak typowy arystokrata hehe Ale kontrast.
Nie lakierowane jeszcze?
[ Dodano: 2009-03-21, 01:03 ]
Heh widze że coś się z forum walneło, albo to u mnie wirusy szakleją :lol:
Sorry za zdublowanie.
jaki lakier? dajesz bejce?
(mam nadzieje że nie super połysk...? :roll:
Skomentuj
-
No ja tez bym nie bejcował raczej. I dał pół matJakos mi się nie widzi do tych kolumn pod ten fornir połysk. No ale to tylko moje zdanie
Połysk mi do jakiś bardziej ciemnych fornirów pasuje i do czczotów, orzechów może. Zresztą nei jestem fanem błyszczacych klumn tak czy siak
A może pomyśl nad woskiem :idea:
Skomentuj
-
Niestety muszę zgodzić się z n_omyzsem
Fajnie zrobione, elegancko, ale żeby dla mnie fajnie wyglądąły to musiałyby być wyższe .. Dużo wyższe .. teraz wyszły takie altusy rev. 2 xD A przy takiej wysokości musiałyby być węższe i mniejsze głośniki, nie na taki duży głośnik takie niskie ...
Mimo wszystko gratulacje udanej konstrukcji :)
PS: Nie jest źle
Skomentuj
Skomentuj