Z tego co mi wiadomo, choć mogę się mylić, to ser się daje jako baza pizzy, a nie na sam koniec - chyba, że robicie zapiekankę Wynika to z tego, że składniki na pizzy powinny się piec, a nie gotować, jak to ma miejsce w przypadku zasypania ich serem z góry.
Witam zaplikowałem te moje nieszczęsne stx-y [gdn 14/100 i PJ ]
powiem tak
takiej kichy to ja jeszcze nie słyszałem
na wokalu no ok radzi sobie fajnie, ale z basem to łoooo matko nie umiem tego opisać ale to jest tak jakos [ pewnie sie myle ] powyzej 100hz takie buczenie wokal w tył kompletnie.
dobrze, ze ten PJ jakos gra i nie krzyczy tak jak kiedys moj GDWK 9/120 tonsila.
nie wiem moze cos skopalem w zwrotnicy albo no nie mam pojecia, moze musze poczekac na dogrzanie sie tych pierdziawek albo po prostu nie moge nic wiecej wymagac od glosnika za 30 zł. ; )
a tak pozatym fotki zwrotnic tylko z gory z dolu nie robilem, no ale co za problem polaczyc wg. schematu ?; ) zamiast kondenstaora 2,2 dalem 2,7 no ale przeciez to nie powinno wniesc jakiejs duzej roznicy.
takie jest moje pierwsze wrazenie jedyne co mi sie podoba to tak jak wspomnialem, wokal z lekka gitarka wchodzi super. ale przy jakims trance szybszym to bzzzzzzzzz i cyyyyyy.
dodam fotki i wrazenia "" za pare dni ; )
pozdrawiam
uważasz, że c320bee nie jest godny stx-a ?? :)))
z vifa sobie radzi elegancko, a może to KABEL ?? bo podłączyłem narazie takim cieniutkim
a tak pozatym to bardzo ciężko rozbujać tego stx nie podoba mi sie to ; )
To i ja pokażę co aktualnie 'produkuję' - zestaw do spokojnego słuchania muzyki w niedużym pokoju: wzmacniacz na PCL86 (SE) + stabilizacja żarzenia, do tego małe (8-8.5 litra netto) kolumienki na midwooferach Tonsila i kopułce AJ STXa (mam jeszcze osławione Mission z Allegro, ale kopułka STXa powinna być lepszym wyborem - chyba że jestem w błędzie?). Obudowy jeszcze bez szpachli i dziur na głośniki
Wybacz, ale czy Ty masz problem z czytaniem, czy w ogóle nie powiększyłeś fotek ? Na czwartym zdjęciu dokładnie widać, że to GDN 13/40/2 w wersji 8 ohm...
P.S. GDWK 10/80/7 już nie produkują. W ALTONie we Wrześni już nie idzie dostać, bo dwa ostatnie egzemplarze wykupiłem :P
spokojnie to odkleisz
na 20 głośników, które miałem 8 było przekoszonych jak u Ciebie, tez musiałem poprawiać,
chyba kondycja psychofizyczna osoby nakładającej tę pianke była pod znakiem zapytania
w e-tonsil jak i dexonie te głośniki raz są raz nie ma (gdny zresztą tez ) więc pewnie za jakiś czas znowu się pojawią, bo sporo ich schodzi.
Jeśli nie robisz kopi mieci to dla GDNa daj +/- 11 L bo w 5z hakiem to basu jak kot napłakał
Skomentuj