Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez dolphin123
    http://www.audiostereo.pl...niki_48884.html
    WYMIEKLEM :evil:
    dobra kontra z Twojej strony poleciała :mrgreen: szczególnie ostatnie zdanie mi się podoba :twisted:

Skomentuj

oj tam, AS się przejmujecie...

Skomentuj

zastanawia mnie gdzie sa konstrukcje ludzi ktorzy nakupowali jeszcze z zamowienia AC... :roll:
        chcialbym miec z miesiac czasu tyle chce teraz zrobic :neutral:

[ Dodano: 2009-05-20, 20:36 ]
        jeszcze pogladowa fota rozmiarow monitorkow do podlogowek

Skomentuj

zastanawia mnie gdzie sa konstrukcje ludzi ktorzy nakupowali jeszcze z zamowienia AC... :roll:
          Spojrz w dział Ogłoszenia - spzredaja wszsytko co kupili po kosztach bo sie okazalo ze nie potrafia sami nic zbudowac albo popsuli i szukaja jeleni. :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
            Spojrz w dział Ogłoszenia - spzredaja wszsytko co kupili po kosztach bo sie okazalo ze nie potrafia sami nic zbudowac albo popsuli i szukaja jeleni. :mrgreen:
            a wiekszosci po prostu sie nie chce, a czynny udzial w forum to tylko takie zamowienia grupowe lub nie moga sie zebrac by to opisywac... heh...

PS z kad ja to znam ;p

Skomentuj

a moze poprostu im sie to przeciaga w czasie?
              ja swoje kolumny budowalem prawie 2 lata :P

Skomentuj

Nie tylko sprzedają Ci z zamówień z AC- wystawione są też teraz zwrotki pod 14 scx i pj- z zamówień w polinku zbieranych przez Pawła. Chyba się skuszę :mrgreen: chyba ze Paweł S zaproponuje równie korzystną cenę:) Co kolega Paweł na to? :mrgreen:

Skomentuj

panowie szybkie pytanie ... wyrównywałem krawędzie kolumn frezem 50mm długości ale chyba był minimalnie przekoszony i troche mi pod kątem zjechało boki ... próbkuje to zaszpachlować ale chyba kiepsko to wyjdzie, jakieś pomysły jak to wyrównać? bo jedyne co mi przychodzi do głowy to oklejenie hdf i a potem już ręcznie szlifować :???: :cry:

Skomentuj

HDF to chyba najlepsze rozwiązanie. Szkoda czasu na bawienie się w szpachlowanie.

Skomentuj

kurde ... martwi mnie tylko jedno ... wycinanie frezów pod wysokotonowec :neutral:

Skomentuj

Warg, jade do domu i bede frezowal, jak cos masz podrzuc za tydzien tez pojade wiec moge Ci zrobic frezy

Skomentuj

Zamieszczone przez marjano82
                          Chyba się skuszę chyba ze Paweł S zaproponuje równie korzystną cenę:) Co kolega Paweł na to?
                          cena taka sama jak u mnie wiec nie ma co sie zastanawiac. szczegolnie ze nie mam czasu

Warg, masz tak z obu stron?
                          wyrownaj powierzchnie papierem sciernym i bedzie lekki akcent z sonusow

Skomentuj

Selektor wejść i zasilanie do uniampa :) To drugie na pewno działa, to pierwsze- zobaczymy. Do wlutowania jeszcze stabilizatory i złącza- zabrakło mi.

BTW, to moje pierwsze udane płytki zrobione termotransferem \o/

Skomentuj

Zamieszczone przez La'Mefenzo
                              zasilanie do uniampa
                              Co to ma fajnejszego ponad zwykly zasilacz?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                                Co to ma fajnejszego ponad zwykly zasilacz?:)
                                To jest zasilanie.. ale do selektora :) A cała reszta to taki bajer- włączanie wzmacniacza za pomocą jednego u-switcha i dwukolorowa dioda sygalizująca stan :)

Skomentuj

Selektor wejść i zasilanie do uniampa :)
                                  Z twojej wypowiedzi nie idzie wywnioskować że
                                  To jest zasilanie.. ale do selektora :)

Skomentuj

przepraszam ze nie na temat ale chcialem sie zapytac czy te gdn-y
                                    http://www.allegro.pl/item638992801_...lo_tonsil.html
                                    mozna zastosowac z ta zwrotka borysa http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic467489.html?
                                    czy tylko te z ekranem?

Skomentuj

porownaj dane obu wersji - jak sie minimalnie roznia to mozesz zastosowac

Skomentuj

panowie jak waszym zdaniem porobić ścięcia przy kolumnach? płaskowniki alu potem ściąć piłą a potem szlifować czy jakies inne pomysły? najlepiej by było jakby napisał ktoś kto już to robił :)
                                        ps ścięcia nie będą duże przede wszystkim boki frontów żeby optycznie zważyć kolumny :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                                          płaskowniki alu potem ściąć piłą a potem szlifować czy jakies inne pomysły?
                                          Płaskowniki alu + frezarka raczej :), inny pomysl to odpowiedni, duzy frez do sciec

Skomentuj

Czaruję...
                                          X