Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak go teraz słucham to niebo a ziemia pomiedzy BRem. BandPass dodał mu takiej głębi i werwy że aż się człowiek uśmiecha jak go słyszy Dudnić zaczyna dopiero gdy się mu przyłoży te 150W - po prostu słychać wtedy że przy niektórych utworach przekracza Xmax bo nie może znieść ciśnienia w przedniej komorze - wylot mimo iż 78mm jest znacząco za mały i będzie 102mm. Wtedy nawet przy największych wysterowaniach powinno być przepięknie. Przeciąga troche - ale o to mi chodziło. Dudni? Zero :) Nabrał jeszcze mięsa po zabawie wytłumieniem. Jestem bardzo zadowolony z tej konstrukcji, ale muszę ją sprzedać - jest już na allegro :) jest tam też więcej zdjęć.

http://allegro.pl/item631937573_band...emski_bas.html

Skomentuj

LightSound Sprzedajesz go? Wiesz pewnie że może pójść poniżej kosztów?

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8
        Wiesz pewnie że może pójść poniżej kosztów?
        O to się martwić nie muszę dobra reklama i pójdzie z zadowoleniem obu stron. Ryzyk fizyk :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
          Zamieszczone przez takero
          albo coś neodymowego.
          gdzie mozna to zakupic od reki i za ile? :smile:
          sprzedane już niestety ;]

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
            dobra reklama i pójdzie z zadowoleniem obu stron. Ryzyk fizyk
            Chętnie bym kupił ale, na głośniki wydałem już pierońsko dużo kasy. Trzeba trochę przystopować.

Skomentuj

LightSound, a jakie pojemności dla komór dałeś. Możesz podrzucić projekt skrzynki.

Skomentuj

LightSound, a jakie pojemności dla komór dałeś. Możesz podrzucić projekt skrzynki.
                Jak narazie brak czasu, jak się sprzeda, to będzie w dziale własne konstrukcje.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                  takero, już kolejny raz widzę akcje, że kogoś tam gonią o to że nie wstawił miniaturki do zdjęcia, a Ty oczywiście na pól monitora wywaliłeś zdjęcie i zadowolony. Może tak nie nadużywaj władzy moderatorze dający świetny przykład?
                  jedno czy 2 zdjecia w pelnym rozmiarze mozesz dac - byle nie przekraczaly 800pix szerokosci

Skomentuj

Zwrotki do monitorów gdn-14-100-8 scx i gdwk-10-200-8-pj. Żelazko trochę nie wyszło :/

Skomentuj

Budy zrobione kiedys na zamowienie teraz dopiero doczekaly sie glosniczkow foty od wlasciciela ktore mi przeslal:

Skomentuj

na gorze widze PJtke
                        na dole jakby tonsil ale... cos mi w nim nie pasuje :neutral:
                        stx to nie jest bo widze schowane wkrety gips-karton
                        ARN tez nie bo kosz za malo sie blyszczy...
                        co to jest?

Skomentuj

13 40 2 wersja z mission... a teraz wygrzewamy "nano :lol: "

Skomentuj

takero, już kolejny raz widzę akcje, że kogoś tam gonią o to że nie wstawił miniaturki do zdjęcia, a Ty oczywiście na pól monitora wywaliłeś zdjęcie i zadowolony. Może tak nie nadużywaj władzy moderatorze dający świetny przykład?
                            Eeee, gdzie ja czegoś nadużywam ?
                            Fota jest jedna i ma 200k i jest na zewnętrznym serwerze , a jej szerokość jest taka że nikomu poza ekran nie wyskoczy, no chyba że ktoś używa 640x480. A to są właśnie priorytety.
                            Zajrzyj do tematów typu "szukamy natchnienia" ,a potem krytykuj.

Skomentuj

No to nie będę gorszy w takim razie:

Zibi, nie zostałeś z nimi sam

Skomentuj

LightSound widze ze tez je kupiłes? Z czym bedziesz je łączył?

Skomentuj

Nowy nabytek z giełdy z Łodzi:

Kto zgadnie ile dałem za tego Telefunkena :?:

To też nowy nabytek ale niestety w czwartek odjeżdża impedencja nie pasuje do moich kolumn

Skomentuj

toma085, ta lampa to chyba z allegro co? Sprzedajesz dalej czy oddajesz?

Skomentuj

csbiczek, nie miałem ja ją brać bo jej właściciel mieszka 10km odemnie ale poszła na allegro bo to 8ohm a moje kolumny mają 6 , ale to nic będzie inna już niedługo :lol:

Skomentuj

dj_zibi, z morelem, a jak nie wyjdzie, to z usherem 9930. A Ty? Pewnie Seasowa góra :smile:

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                                          Do ARNa to lepiej dac wysokotonówkę 19mm...
                                          dj_zibi a masz jakiś projekt z małą wysokotonówką :sad:
                                          No i jakiej firmy ta 19 ??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X