Albo z typową rurką ;-)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
nie wiem czemu ktos do dwoch kepow dal cos na dol, moze to mb?:P http://www.hifi-forum.de/viewthread-104-6608.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DIGIPROCOMPPokaż mi w którym miejscu masz napisane, że strojenie ma być na 25hz?
Jest troche niejasności:
-według wymiarów obudowy i długości szczeliny strojenie to 38-39hz
-według pomiaru impedancji 35hz
Obecnie masz w/g projektu?
Moze zle wyczytalem na stronie producenta, bo pisali cos o 25hz przy 50 litrach i 35hz przy 30 litrach ( dwie wersje subwoofera na tym glosniku )
Bo mi wyszlo tez ze strojenie jest w granicach 38-39 hz :)
As one would expect, the SUB T-25.50 provides warmer, deeper bass, and the lower limiting frequency is 25 Hz, considerably lower than for the SUB T-25.30. But it is particularly in smaller rooms that the 30 litre version comes into its own. The missing low-bass (approx. 3 dB at 35 Hz)
ok mialem to na myslipomylilo mi sie to z strojeniem
spoko juz wszystko jasne
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroZamieszczone przez raffal81Bo mi wyszlo tez ze strojenie jest w granicach 38-39 hz :)
Nic nie mierzylem bo nie mam czymwazne ze mi sie podoba bo ladnie gra
chyba nawet zaaplikowany w muszli klozetowej tez by ladnie gral
Caly czas czekam na wygrzaniebo visatony to do tego maja ze potrzebuja troche czasu na wygrzanie
nie wiem jak z TIW'em ale w170sc po tygodniu grania roznica byla oooogromnaaa :)))
Skomentuj
-
Po co Ci tyle tego ? Chcesz z tego żyć ?
dopiero przy odbiorze "geniusz" zaczal sie czepiac ze chial 5 ;] (kino)
a moje vifki zostana polaczone z rowniez okazyjnie kupionymi GDN 16/50/6
Pawel S. co to za vify? Wyglądają jak moja D25AG ale jakieś czarne w środku.
nie ma najmniejszej wzmianki w necie o tej wersji tego glosnika... ale mam nadzieje ze to jakas wersja na zamowienia jakiegos producenta kolumn :P
Skomentuj
Skomentuj