Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
    dlaczego? chyba by mnie skręciło jakbym takie budy oddał za 1kzł. Zapytaj profesjonalnego stolarza ile za jedną sobie liczy. W 1,5kzł/szt nie wiem czy byś się zmieścił.
    to zależy od podejścia, ja kupując coś mam szczerze gdzieś ile ktoś włożył w to pracy, albo ile by to u kogoś kosztowało, wyceniam sobie to coś na jakąś tam kwotę zgodną z przyjętymi przeze mnie realiami i tyle :)
    To tak jakbyś znalazł dwa takie same samochody, jednemu właścicielowi trafił się lepszy czy też miał więcej szczęścia i przez 5 lat nie robił w nim nic, a jest w dobrym stanie, takim samym jak drugi od drugiego właściciela , tyle że tamten sam zmienił w nim sprzęgło, przeguby, końcówki drążków, poduchy silnika etc i mówi że kosztuje 2 razy więcej bo sporo w nim zrobił, a gdyby miał to robić mechanik to kosztowałoby ileś tam.
    Budy ładne i warte sporo,ale osobiście bym tyle za nie dal, mając budżet około 4kpln = 1k ojro to raczej poszukałbym czegoś na ebay-u używanego, za taką kasę można sporo wyrwać, tym bardziej że mało kto kupuje tak drogi sprzęt audio.

Skomentuj

jak by koles sprzedawal kompletne kolumny to jestem pewien ze dostal by 4x tyle co za same obudowy

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
        DIGIPROCOMP chodzilo mi o jakosc wykonania nie o cene.. ja bym sie zastanowal czy za tysiaka takie cos w ogole oddac bo pracy i materialu zostalo wlozone duzo duzo wiecej...
        Najwazniejsze..
        KOLES DAL CENE MINIMALNA...ktora moze wynosic i 2k zł...wiec nikt nie mowi ze to za 900zł sie sprzeda:)

Skomentuj

Kurcze szukam forniru jakiegos ladnego na suba, nic ciekawego na allegro nie znalazlem ;/ zna ktos jakis nie wiem sklep czy cos :)))

Skomentuj

A ja szukam missionów na allegro - tych wysokotonówek. Byłbym wdzięczny za link, bądź nick gościa który to sprzedawał.

Ew. może ktoś ma na odsprzedaż?

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item699479325_..._1_2_5_cm.html
              wpisujesz: wysokotonowy 1"

Skomentuj

Zamieszczone przez damiani
                jak by koles sprzedawal kompletne kolumny to jestem pewien ze dostal by 4x tyle co za same obudowy
                znam ten rynek i powiem tyle - nie sądzę :)

Zamieszczone przez Pawel S.
                A ja szukam missionów na allegro - tych wysokotonówek. Byłbym wdzięczny za link, bądź nick gościa który to sprzedawał.

Ew. może ktoś ma na odsprzedaż?
                a co powiesz na:

Skomentuj

Wakacje wakacje w pełni:)

Skomentuj

takero, zależy mi właśnie na czymś wymiarów missionów, może chcesz mi odsprzedać swoje? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                      Wakacje wakacje w pełni:)
                      coz to bedzie takowego ?

Skomentuj

LightSound, czekam na propozycje :)

Skomentuj

a ja wreszcie ruszyłem dalej coś przy symie

dodane zabezpieczenie przed DC na wyjściu i włącznik zasilania na włącznik chwilowy, niedługo rozebranie całego wzmaka, wyszlifowanie blach, pomalowanie, zrobienie porządku przy kablach od trafa, i na sam koniec wymiana kabli od zasilacza do końcówki na druty (łatwiej ułożyć niż kable)

Skomentuj

A ja dzisiaj troche rysowalem

Przyszla dzisiaj frezareczka wiec jutro zaczne szalec :P

Skomentuj

Warg nie za dużo kondów, więcej w sklepie nie mieli? :lol:
                              Zamieszczone przez raffal81
                              A ja dzisiaj troche rysowalem
                              ale co? bo brak zdjęcia.

Skomentuj

Qrcze u mnie jest zdjecie, byc moze problemy z serverem, bo wszystkie zdjecia umieszczam na serverze osiedlowym, mam na nim sporo miejsca :) a dzisiaj moj internet ma problemy

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
                                  Warg nie za dużo kondów, więcej w sklepie nie mieli? :lol:
                                  tylko 34 sztuki po 2200uf każdy :razz: miałem 50szt ale reszta siedzi u kumpla w wzmaku ... poza tym te kondy były tanie ... po ~1zł za sztuke bo hurtowo kupowane :razz:

Skomentuj

powakacyjne nudy ;p

Skomentuj

Oho, czyżby to PRE lampowe do UNI Michale :?: :mrgreen:

Skomentuj

dotarly alphardy...

...no i qr... dozucili jakas szmate :???:

kosz identyczny jak ARN 116. tak wiec mozna narazie kupic alpharda a pozniej jak sie nie spodoba zamienic go na ARNa
                                        wygrzewam...

Skomentuj

Pawel S., ooo,aż 6 ich?:)
                                          a cóż to za okazja?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X