Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

alledrogo... :mrgreen:

Skomentuj

dolphin123, produkcje seryjną zaczynasz?

Skomentuj

jak znajde troche czasu to mysle ze zaczniemy :razz: tylko meczy mnie jedno pytanie.. po co mi to... :lol: a jeszcze mam sdsa i tafa do zrobienia... :roll:

Skomentuj

dolphin123, a co to i za ile?

Skomentuj

4xARN100
            10xARN116
            4xARN130
            2xARV
            2xTonsilki i tubki

za ciezki hajs :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
              po co mi to... :lol:
              parkę 116 to rozumiem, ale żeby tak ?

Skomentuj

musze sie ogarnac... :razz:

Skomentuj

hah i moje wysokotonowce za najciezsza kase ,
                  pierscienie pasuja do czegos ?
                  U mnie niedlugo bedzie podobnie...

Skomentuj

10xARN116
                    Mogę się dwoma zaopiekować za odpowiednia sumkę
                    To te od tego gościa co likwidował sklep i wystawił mase Tesli na allegro?

Skomentuj

ahh tez je chcialem licytowac... zapomnialem.

Skomentuj

I tak będę musiał je rozkręcić i ściany posmarować wikolem :lol: + oczywiście uszczelnienie. Piłowania też trochę będzie, bo idealnie równo nie wyszło, ale tak to jest, jak się wszystko samemu chce robić i to bez żadnych ścisków stolarskich :P

Skomentuj

Mała przeróbka pendrive'a, którego dzisiaj wygrałem :P No cóż, dialnet w tym roku nie popisał się pendrive'ami więc swojego musiałem stuningować :) skrócony o diodę led ( jakieś 7mm ) i usunięta blacha z wtyczki. Jestem w trakcie opracowywania obudowy do tego cacka :)

PS: Jeden gościu ( widziałem na necie ) wsadził pendrive'a do przycisku enter - mój mieści się do caps locka

Skomentuj

ja bym formę silikonową zrobił i elektronikę żywicą zalał.

Skomentuj

A i wynik moich prac na dziś:

Obecnie czekam na gąbke perforowaną, a potem montuje głośnik i plexi i ląduje w konstukcjach A potem montuje UV diodę i ląduje na allegro :lol:

Skomentuj

cudny90, jak dasz radę to może zrób coś takiego:
                                http://www.evilmadscientist.com/article.php/usbkey
                                tylko chyba ciut za duża ta Twoja płytka jeszcze jest;/

Skomentuj

cudny cierpisz na nadmiar czasu wolnego ? ;p ....ja po prostu kupuje za ~35zł male silikonowe gotowe pendrive'y ......a jak juz ma jakas obudowe ..to taką mu zostawiam heh

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
                                    Mogę się dwoma zaopiekować za odpowiednia sumkę
                                    zaproponuj cos sensownego mozna sie dogadac
                                    Swoja droga chetnie zamienilbym sie z kims 8ohmowych na 4 bo wszystkie niestety ósemki do mnie przyszly a wymog pod lampke mam 4ohmy... :sad:

Skomentuj

nie bede zakładał nowego tematu bo chyba nie warto :razz: to zapytam tutaj, czy ktoś z was próbował może na wejściu wzmacniacza dawać zamiast kondensatora transformator separujący?
                                      no coś takiego ? http://monacor.djshop.pl/_monacor/pr...1,monacor.html

Skomentuj

ALe po co?
                                        Koszty, ograniczenie pasma, znieksztalcenia, itp itd.
                                        No i na co komu w audio impedancje 600om?
                                        To sa trafka ewentualnie do zamiany sygnalu symetrycznego na niesymetryczny i odwrotnie, ale taniej i lepiej robi sie to na OPAMPACH.

Skomentuj

no .. kondensatory na wyjściu preampa lampowego, kondensatory na wejściu wzmacniacza tranzystorowego ... za dużo kondów też nie jest dobrze

Skomentuj

Czaruję...
                                          X