Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dj_zibi, popraw link :P

Skomentuj

Mi działa ... widzę fotkę dj_zibi - fajne, fajne

Skomentuj

Cos jebi... sie fotosik.
        Link do zdjęcia.

http://images47.fotosik.pl/44/5123d7f346de8066.jpg

Skomentuj

dj_zibi, Ładny fornir. Jaki??

Skomentuj

dj_zibi, ale frezy to juz mozesz chyba zaczac robic co ?

co to za seas? zwrotke bedziesz pod to mial ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
              dj_zibi, ale frezy to juz mozesz chyba zaczac robic co ?

co to za seas? zwrotke bedziesz pod to mial ?
              LOL jak mi kupisz frezarke to bede robił, narazie nie przeszkadza mi to. Jak bede miał ochote rozłożyć zestaw pomiarowy to sie pomierzy cos a jak nie to bedzie grało na tym co jest.

Skomentuj

22TAF/G :)

Skomentuj

Bass reflex tłumiony nie za mocno - norweska różowa gąbka tłumi najlepiej

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                    Cos jebi... sie fotosik.
                    Link do zdjęcia.

http://images47.fotosik.pl/44/5123d7f346de8066.jpg

Obrazek
                    Sprite Ci się zepsuł trochę.

Zamieszczone przez Przemek
                    Bass reflex tłumiony nie za mocno - norweska różowa gąbka tłumi najlepiej
                    Skąd wiesz, że to norweska? Kupno gąbki w tesco i cięcie jej na kawałki opłaca się bardziej niż kupno gąbki tapicerskiej np. na allegro?

Skomentuj

hmmm, róż majtkowy :grin:

Skomentuj

Zmieniło się, w środku inaczej przegrody dałem.

Skrzyneczki były skręcone i sklejone na wkręty do rigipsów, potem wkręty usunięto, nawiercono otwory, wbito kołki drewniane uprzednio posmarowane klejem, nadmiar kołków obcięto i całą skrzynkę oszlifowano.

Oto efekty pracy.

Teraz jeszcze zostało fornirowanie, frezy, otwory, lakierowanie, montaż wytłumienia i zwrotnic.
                        Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                        Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Seas + Vifka w koncowej fazie tego połączenia na forum nie było więc obiecałem że tą konstrukcję pokażę :razz: .......

Yoshi wyrobił się ze zwrotką przed świętami :)

co do paczek tym razem są z płyty wiórowej klejonych na wikol i skręcane konfirmatami, objetosc dla seaska to 19,5l pochyła przegroda, wnętrze wyklejone matami wygłuszającymi (ale nie bitumicznymi) na kleju do wykładzin....dzisiaj przekazałem je koledze (blacharz/lakiernik/mechanik :razz:... na zdjęciach szpachluje samochodówką ).... jutro szpachla natryskowa potem.... podkład ...baza (grafitowy metalik) a na koniec lakier samochodowy .....

sorki za jakość ale nie wziąłem aparatu wiec są z telefonu...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...b665cb54a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...3f5bfa4a1.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...7c5998c57.html

PS mogą wyglądać na zbyt głębokie ....ale to złudzenie na żywo jest ok

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
                            Seas + Vifka w koncowej fazie tego połączenia na forum nie było więc obiecałem że tą konstrukcję pokażę :razz:
                            jaki seasik i Vifa ?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                              Seas + Vifka w koncowej fazie tego połączenia na forum nie było więc obiecałem że tą konstrukcję pokażę :razz:
                              jaki seasik i Vifa ?:)
                              CA18RNX + XT25tg

jakis czas temu wklejałem tu fotki (jak dotarly do mnie przetworniki)

Skomentuj

bawolek, jak na moje oko to za niskie

Skomentuj

ewidentnie za niskie, powinny mieć minimum metr.

p.s. natryskowa szpachla też jest samochodowa
                                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                                    ewidentnie za niskie, powinny mieć minimum metr.

p.s. natryskowa szpachla też jest samochodowa
                                    szpachla oczywiscie tez samochodowa....nie łapcie mnie za słówka :razz: nie jestem mechanikiem/blacharzem

maja 84cm .....

bedą stały na 5cm cokołach granitowych które już czekają ... :mrgreen: .....do tego dojdą kolce ...... i będzie w sam raz .... nie znacie się panowie :mrgreen:

Skomentuj

A jak za mało będzie da granit pod na spod
                                      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
                                      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

bedą stały na 5cm cokołach granitowych które już czekają ... .....do tego dojdą kolce ......
                                        Zamieszczone przez kondrax
                                        A jak za mało będzie da granit pod na spod
                                        :mrgreen: do metra dobijesz może żeby grało po uszach a nie po brzuchu moje 1m skrzynki plus ewentualne kolce.
                                        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

prawie tez mam, ale prawie robi wielka roznice :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X