Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Quester, widze ze elementy docinasz pod katem,ale nie widze zebys zaokraglil pierwszy element przy wlocie...a moze poprostu tego zdjecie nie ukazuje. Tak czy siak wkurzyl bym sie i to bardzo gdyby po skonczonej pracy (a widac ze bedzie z tym kupa roboty) nie gralo to dobrze :twisted:

Skomentuj

to i ja sie pochwale dziś mam nadzieje że odpale jeden monoblok diabełki to jest to...

Skomentuj

u mnie panuje żółć.... :wink:

[ Dodano: 2008-12-23, 18:56 ]
        i oryginal,
        Załączone pliki

Skomentuj

zjadłem, więc biorę się dalej za składanie skrzynek :)
          kupiłem dzisiaj maty bitumiczne 5 sztuk po 5,50zł, cały worek (kilka m2) watolinowej ociepliny za 10zł po znajomości, więc jest z czym działać. Niestety bak kabli Procaba i jeszcze i Vify nie dotarły.

Wykończy się na wiosnę (fornir, skóra) a na tylne efektowe i centra pójdą STX 14 SK i PJ'tki :) Też żółte. Do tego nowa obudowa subwoofera na STX 22-120-4-SS (żółty, a jakże).
          ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

a ja coś takiego obecnie składam

jeszcze lakier i koniec :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
              u mnie panuje żółć.... :wink:

[ Dodano: 2008-12-23, 18:56 ]
              i oryginal,
              A u mnie aluminium :razz:

[ Dodano: 2008-12-23, 21:05 ]
              Barthez, widzę że troszkę ci poszło tego kleju.
              Załączone pliki

Skomentuj

Nie na temat...
                toma085, :lol: Czułbym się u Ciebie jak w domu, mam dosłownie identyczne fotele, stolik oraz meble :mrgreen:

Tylko seasów niestety nie mam

Skomentuj

toma085 na dwa stoliki poszły prawie 3 puszki Momentu :neutral: W ogóle wszystko przekroczyło zakładany budżet 3 razy, ale cóż poradzić :wink: Liczy się efekt końcowy.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                    toma085, :lol: Czułbym się u Ciebie jak w domu, mam dosłownie identyczne fotele, stolik oraz meble :mrgreen:

Tylko seasów niestety nie mam
                    Widocznie mamy podobny gust.(Sasy prawdopodobnie pójdą na handel więc mogą być również twoje).

[ Dodano: 2008-12-23, 21:34 ]
                    Barthez, Fajny ten twój stoliczek chyba przerobie swój.

Skomentuj

Barthez, ile tam puszek momentu masz? :lol:

zeby nie odstawac...

(zamieszczam tak bo pewnie rowniez i wy macie dosyc ciaglego klikania odkad namieszali na imageshack)
                      audaxy mialy dzisiaj powedrowac do astry ale niestety mialem duzo sprzatania. jako ze brat niecierpliwy to je zabral i tylko moge miec nadzieje ze nic nie popsuje :neutral:

Skomentuj

toma, czy mi sie tylko wydaje czy masz krzywo zeszlifowaną góre obudowy ? może tak na zdjęciu jest... chodzi o 1wsze foto

Skomentuj

napewno krzywo - i to bardzo :mrgreen:
                          tylko ze to jest zamierzone chyba

Skomentuj

mowa o sds134 ostatnio byla, projekcik arturap znalazlem:
                            http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/850961_2.jpg monitor
                            http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/850961_3.jpg pomiar
                            http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/850962_1.jpg charka
                            http://www.audiostereo.pl/zalaczniki/850962_2.jpg zwrotka

Skomentuj

szkoda, że z XT19 a nie DX/XT25. zapewne fajne monitorki do wsparcia subem.

u mnie jedna skrzynka zrobiona, jutro wytnę otwory pod głośniki i br i wkleję przegrodę. bez szlifierki i szpachli się nie obejdzie (zachciało się noobowi zwężonej obudowy), jutro rzucę jakieś foty.
                              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
                                toma, czy mi sie tylko wydaje czy masz krzywo zeszlifowaną góre obudowy ? może tak na zdjęciu jest... chodzi o 1wsze foto
                                Zamieszczone przez Pawel S.
                                napewno krzywo - i to bardzo :mrgreen:
                                tylko ze to jest zamierzone chyba
                                Tak jest zeszlifowana w dwóch płaszczyznach to dlatego że jak pochyliłem je delikatnie do tyły wydawały mi się zbyt prostackie więc jakieś 3,5cm zostało przywrócone di poziomu i teraz jest OK może na zdięciu nie wyszło zbyt fajnie ale na żywo wygląda lepiej.

A może wiecie gdzie w Łodzi można kupić podzespoły do zwrotnicy?(bo z audio sklepem zero kontaktu można dzwonić i pisać e-mail na próżno)

Skomentuj

zamow z polinka - bedzie szybciej

Skomentuj

u mnie jak na razie tyle:

nie ma to jak kurier przynosi w wigilię paczkę (:

Skomentuj

Co to za wysokotonówki?

Skomentuj

Ushery 9950-20

Skomentuj

Dzięki. Po zmontowaniu powinno to nieźle chodzić :]

Skomentuj

Czaruję...