Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chico, niewiem - napewno nie te :P
    dzisiaj zabieram sie jeszcze za ARN + PJ dla Caleb'a a w czwartek najwczesniej vifa + morel
    malyzmc, tak. duza ta skrzynia bedzie :???:

Skomentuj

Gratuluje ci cierpliwości . Zwrotnice pięknie wykonane. takie mi sie najbardziej podobają :grin:

Skomentuj

dlaczego sa usuniete wpisy ?

Skomentuj

dolphin123, jakie wpisy?

Skomentuj

dolphin123, jakie wpisy?
            no dolphina :razz:

Skomentuj

http://img511.imageshack.us/my.php?image=1005457og5.jpg
              Wzmacniaczyk na TDA7294 dziś ukończony, jeszcze tylko kilka poprawek i biore się za resztę :twisted: Trzeba zrobić domek dla ARN226 :mrgreen: Za jakiś czas całość powinna się pojawić na forum:)

Skomentuj

Nie za maly ten radek:)?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  dolphin123, jakie wpisy?
                  albo ze mnie robisz glupka albo z siebie... pisales najpierw ze robisz dwa fronty tylko ze podlogowki (porownales do monitorow) a ja wstawilem fotki i napisalem ze w takim razie tak jak ja zrobilem swoje budujesz.. nie wiem czemu wpisy zniknely.. albo kto je usunal..

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                    Zamieszczone przez Pawel S.
                    dolphin123, jakie wpisy?
                    albo ze mnie robisz glupka albo z siebie... pisales najpierw ze robisz dwa fronty tylko ze podlogowki (porownales do monitorow) a ja wstawilem fotki i napisalem ze w takim razie tak jak ja zrobilem swoje budujesz.. nie wiem czemu wpisy zniknely.. albo kto je usunal..
                    widzialem tego posta byl pare godzin .....:P

Skomentuj

n_omyzs, No za mały dlatego napisałem że jeszcze kilka poprawek :razz: Ten był tylko do testu :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                        Pawel S. napisał/a
                        dolphin123, jakie wpisy?

ty zrobiles z siebie glupka bo to nie ten temat :mrgreen:
                        http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=13276

Skomentuj

Pawel S., i jak tam DWT sie sprawuje?:)

Skomentuj

solidna, poprawna, wkurzajaco dziala opuszczanie frezarki i szczerze mowiac spodziewalem sie wiekszego skosu jakosciowego i mocy :???:
                            ale dziala i da sie nia ladnie frezowac

Skomentuj

Monitorki na GDN13/50/9 i MDT29

Na pierwszym zdjeciu w tle kawalek horna na ARZ.

I ciag dalszy subwoofera, ktory wrzucilem wczesniej.

Dziura wyglada jak wycinana niewiadomo czym, i przydaloby sie ja umyc i jeszcze raz pomalowac.

Na obu modyfikowany Palisander Rio z Zagloby. Lakier to jakis 3V3 polmat do podlog.

Skomentuj

Saginata, Te monitory coś strasznie długie... Jakie wymiary ma ta obudowa? Wygląda jak rasowy jamnik :wink:

Skomentuj

Cos kolo 170 szerokosci i 350 dlugosci. Dlugie bo zaplanowane pod polke w akademiku, i zeby wszedl spory b-r. Poza tym nie lubie miec duzo wolnego miejsca bo bokach midwoofera.

Skomentuj

Na czym ten sub? Nawet mi się podoba kolor

Skomentuj

BSW 124II. Gdzies strone albo dwie albo trzy wczesniej jest zdjecie z glosnikiem.

Skomentuj

fornir w porządku ale z głębokością przesadziłeś :lol: . Ale skoro twierdzisz że mają być schowane to ok :wink: . Saginata wiesz może gdzie w Tarnowie można dostać fornir :?: nie chciałbym kupować na allegro , może wie ktoś jak wygląda obróbka orzecha ? jestem ciekaw , bo o dębie to różne rzeczy czytałem :razz:

btw. nie wiecie może czy ktoś oprócz mnie i tomeusa robi kolumny na gdn 15/40/5 i dx/xt :?: na forach różnych szukam ale nie widze nic :roll:
                                        pozdrawiam

Skomentuj

Przemysl, ja robię z XT :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X