Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A cóż to za głośniczki? Tonsile GDN 13?

Skomentuj

tak to tonsile 13/50/9 :)

Skomentuj

Co bardziej polecacie: gdn 13 + morel mdt 29 czy klon ostinato 2000? Mam możliwość kupienia tanio te gdny. Cenowo wyszło by mi ok 100 zł drożej za ostinato.

Skomentuj

Do kombo zalezy jak tanio masz do kupienia te gdn ja kupilem swoje za 170zl 4sztuki co do srednicy moim zdaniem bija 13/40/2 :) pozdrawiam

Skomentuj

mozecie zalatwic parke tych tonsili?

Skomentuj

Do dolphin ja niestety nie mam takiej mozliwosci bo kupilem je na allegro w wakacje okazyjnie nic nie byly uzywane nawet orginalny paragon jest z akustyki co koles kupywal :) niby za jeden glosnik placil 65 zl popytaj w protonsilu Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez lysykrzysiek
                Do kombo zalezy jak tanio masz do kupienia te gdn ja kupilem swoje za 170zl 4sztuki co do srednicy moim zdaniem bija 13/40/2 :) pozdrawiam
                To że biją gdn 13/40/2 to ja wiem tylko nie wiem czy pobija vifę m18wh. Tonsile mam za 200zl. I tak jak powiedziałem po wyliczeniu na szybko klon ostinato wychodzi ok 100 zł drożej.

Skomentuj

Do kombo powiem szczerze nie slyszalem tej vify moze niech ktos sie wypowie np borys robil na tych gdn kolumny i monitor z elektrody Pozdrawiam

Skomentuj

Oto moj subwoofer na BSW 124II. 45L, 38Hz, MDF 18mm, przod 36mm. Czeka na lakier, wzmacniacz Janka i jakies nozki. Fornir to modyfikowany palisander rio z Zagloby. Musze tez na czarno pomalowac br i zamalowac ta niebieska pianke. Ludzik na 100% zostaje. Ta pianke mi troche szkoda malowac. Brzydka jest strasznie, ale jakos ja juz polubilem.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                      Do kombo
                      Do dolphin
                      Do kombo
                      kliknij na nick kogos do kogo chcesz napisac. pojawi sie zaznaczony na grubo napis z jego nickiem. zdecydowanie latwiej i lepiej widoczne
                      Saginata, :lol: jakbym widzial miniaturke suba michala k. :lol:
                      ladnie zbudowany
                      niezly fornir. modyfikowany a widac ladne wzorki :)

Skomentuj

Pawel S., jesli zadaje pytanie bez tego co napisalem a wlasnie uczynilem pod kogos postem to zgadnij do kogo to ma byc ? co innego jakbym pytal kilka postow nizej...

Skomentuj

dolphin123, Paweł pisał nie do Ciebie tylko do lysykrzysiek, czytaj ze zrozumieniem :)

Skomentuj

aha sory:P

Skomentuj

Panowie bez nerow :) Pozdrawiam

Skomentuj

Skomentuj

takero, to te alardy :d z allegro za 20zl tak z pj ?

Skomentuj

tożto haj endowe AJtki są

Skomentuj

Acha a jak to gra

Skomentuj

póki co prowizoryczne zwroty, ale muszę przyznać że bardzo ciekawy ten alphard :)

Skomentuj

Niedlugo to w czolowce sie znajdzie :P jak za 20 zl :) pozdrawiam milego wieczoru

Skomentuj

Czaruję...
                                          X