Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    Zamieszczone przez cudny90
    Kość słoniowa wyglądała by fajnie Bardzo pasuje to tego forniru "zebrano"
    tak, i do tego STXy najtansze :mrgreen:
    Ciii, to ma się sprzedać dobrze
    Haj end , a nie żadne stxy :P

Skomentuj

i tak idzie do komisu a nie na allegro :P
      no chyba ze za malo da...

Skomentuj

Pawel S., na allegro więcej się wyciągnie :P
        ciekawe ile da w komisie...

Skomentuj

nawet mnie dopadl ten fornir :mrgreen:
          a co z frontem? black...

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            ciekawe ile da w komisie...
            przejde sie, dam zawyzona cene i zobaczymy czy kupi jak nie to na allegro...
            Zamieszczone przez krzyhoo9
            a co z frontem? black...
            jutro szpachluje front (zeby zrownac z fornirem) i pomaluje. jak na czaro to odrazu. jak inny kolor to musze farbe kupic.

Skomentuj

Pawel S., może jakieś plakietki dorobić ?

Skomentuj

"Pionner" :twisted:

--

Nowa mniejsza skrzynka do lm3886. Wyglada na zabejcowane beznadziejnie ale to bedzie konktretnie zeszlifowane jeszcze tak ze bedzie ok :P... na razie sie tylko drewienki sie napiło .

Takie oto wygłuszenie stosuje w pokoju odsłuchowym. Bardzo skuteczne, samo wynajduje i eliminuje (biagajac po pokoju) fale stojace .. polecam, ale uwaga niestety koszt utrzymania nie jest mały..

Skomentuj

tez o tym myslalem - podeslij mi na GG projekt :P
                  Zamieszczone przez n_omyzs
                  takero napisał/a

"Pionner"
                  i za cholere bym tego nie sprzedal :] dresy by nie kupili za takie pieniadze tak malutkich kolumn :P

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                    "Pionner" :twisted:
                    poczytaj nieco książek o marketingu

tez o tym myslalem - podeslij mi na GG projekt :P
                    mam parę w rezerwie, nazwijmy to awaryjnych projektów :P

[ Dodano: 2008-09-27, 00:19 ]
                    n_omyzs, pozatym to nielegalne, a nie o to chodzi :P

Skomentuj

Pawel S., nie taki srebrny dresiarski tylko taki popielaty może, jak był w tych kolumnach DIY na allegro wystawionych w zebrano własnie, na vifach i tonsilu, z tym takim dziwnym BR na froncie i zaokrąglonymi tyłami a'la sonus, kojarzysz? Jak dla mnie miodzio by pasowało do Twoich A pod niskiego nie ma frezów?

Skomentuj

frezu niema bo nie oplacalo mi sie robic frezu na max 1mm - strasznie plytki ten kosz :???:
                        kolor w tamtych kolumnach byl OK - ale tutaj ma bys stylistyka troche inna... poszukam co kolega bedzie mial

Skomentuj

Nie na temat...
                          n_omyzs, fajna kicia. Chyba akurat musiała wyłapać jakąś falę stojącą :razz:

Skomentuj

no i nici z dzisiejszego lakierowania :| a szkoda bo wlasnie kolega maluje 2 samochody wiec bylby jakis kolorek :mrgreen:

Skomentuj

żeby nie było że nic nie robie :wink: skrzynia pod beyma 12br70

tylko mam problem jak teraz odsłonić frez po fornir mi go zasłania...

Skomentuj

Do krzycho zrob szablon glosnika ile ma caly glosnik odmierz od krawedzie i olowkiem zaznacz ja tak robilem i dalem rade :) Pozdrawiam Krzysztof

Skomentuj

Pozdrawiam,właśnie polożyłem 51 warst politury,teraz czas na podstawki.

Mam pytanie-czy dobrze by wyglądały podstawy mocno zabejcowane na czarny kolor?Plus politura oczywiście.Może ktoś coś podpowie?
                                  Coś miniaturki poprzewracało :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez lysykrzysiek
                                    Do krzycho zrob szablon glosnika ile ma caly glosnik odmierz od krawedzie i olowkiem zaznacz ja tak robilem i dalem rade :) Pozdrawiam Krzysztof
                                    nie rozumiem o co ci chodzi. zaznaczę krawędzie i co...

Skomentuj

wuja69, nie za blisko kaloryfera jak na politurę ? :P

Skomentuj

wuja69, nie za blisko kaloryfera jak na politurę ? :P
                                        Będę marzł,a kolumny zostaną,a na poważnie zobaczymy,czy masz nie dobre doświadczenia z politurą blisko kaloryfera?

Skomentuj

to mniej więcej tak jakbyś postawił szklankę z herbatą na takiej kolumnie :P
                                          Widziałem jak w dłuższej perspektywnie czasu odbarwia to politurowane meble.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X