Nowa mniejsza skrzynka do lm3886. Wyglada na zabejcowane beznadziejnie ale to bedzie konktretnie zeszlifowane jeszcze tak ze bedzie ok :P... na razie sie tylko drewienki sie napiło .
Takie oto wygłuszenie stosuje w pokoju odsłuchowym. Bardzo skuteczne, samo wynajduje i eliminuje (biagajac po pokoju) fale stojace .. polecam, ale uwaga niestety koszt utrzymania nie jest mały..
Pawel S., nie taki srebrny dresiarski tylko taki popielaty może, jak był w tych kolumnach DIY na allegro wystawionych w zebrano własnie, na vifach i tonsilu, z tym takim dziwnym BR na froncie i zaokrąglonymi tyłami a'la sonus, kojarzysz? Jak dla mnie miodzio by pasowało do Twoich A pod niskiego nie ma frezów?
frezu niema bo nie oplacalo mi sie robic frezu na max 1mm - strasznie plytki ten kosz :???:
kolor w tamtych kolumnach byl OK - ale tutaj ma bys stylistyka troche inna... poszukam co kolega bedzie mial
Pozdrawiam,właśnie polożyłem 51 warst politury,teraz czas na podstawki.
Mam pytanie-czy dobrze by wyglądały podstawy mocno zabejcowane na czarny kolor?Plus politura oczywiście.Może ktoś coś podpowie?
Coś miniaturki poprzewracało :roll:
to mniej więcej tak jakbyś postawił szklankę z herbatą na takiej kolumnie :P
Widziałem jak w dłuższej perspektywnie czasu odbarwia to politurowane meble.
Skomentuj