Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ewentualnie jak bardzo chcesz potestowac to moge ci podesla na probe podobny (TR-145)
    http://www.sjmediasystem.com/tr-145.html

[ Dodano: 2009-04-30, 12:16 ]
    Zamieszczone przez Warg
    za dużo kondów też nie jest dobrze
    A transformatorow to jeszcze gozrej....

[ Dodano: 2009-04-30, 12:39 ]

[ Dodano: 2009-04-30, 12:40 ]
    Takie trafka mam.

Skomentuj

Mixer, mikrofony, koncowka, 2 paczki i piecyk jako odsluch ; ).. prawie gotowe

Skomentuj

csbiczek, zmieściłby się do takiej wtyczki, spokojnie :) ale mi się takie cuś nie podoba :P

Skomentuj

cudny90, co kto lubi Wykładowca się troszkę zdziwił jak kumpel mu podał swojego pendriva zrobionego w ten sposób :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
            Jestem w trakcie opracowywania obudowy do tego cacka :)
            Zalej żywicą czy czymś, przeszlifuj i zrób coś na kształt:
            http://allegro.pl/item616163331_pqi_..._pendrive.html

Skomentuj

"Obszpachlowałem" go .. poczekałem 3 godziny i teraz po włożeniu do gniazda nie wykrywa go xD Coś wykryło, ale nie ma dysku wymiennego xD chyba doprowadziłem go do stanu nieużywalności, ale poczekam jeszcze

foto:

Skomentuj

Żeby nie było ,że nic nie robię wrzucam fotki z mojego suba :grin: sub jest juz po dwóch warstwach lakierobejcy półpołysk. Fornir to tik 3001pw. Oczywiście moje monitorki na HDS180 i XT25 tez będą miały podobny densig:P Z tym ,że frezów nie będzie ze wzgledu na brak narzędzi ,a w skrobanie wkrętem na cyrklu nie uśmiecha mi się bo już to przerabiałem :grin: Sub będzie na głośniku GDN 22/120/4sc.

Skomentuj

Jacek90 najs ten klocek :mrgreen: Czym robiłeś ten piękny otwór na dole suba :?: :razz: :mrgreen: Zdradź technike i narzędzie :mrgreen:

Skomentuj

Jacek90, napisz mi jakie wymiary ma skos- wymiar na przedniej sciance, na bocznej, wysokosc niekoniecznie

Skomentuj

Heh wiedziałem że się ktoś przyczepi:P A więc tak najpierw wyciąłem dziurę wyrzynarką a potem ponieważ trzeba było poszerzyć i i wyciąć takie rowki użyłem młotka i pilnika :lol: trochę się odłamało ale jest dobrze bo BR wchodzi :lol:

Skomentuj

Jacek90 ja sie wcale nie czepiam :wink: Te BR-ki są do kitu tak szczerze, lepiej jakby tych wąsów nie było, na klej by się osadziło ładnie i już, swoją drogą dajesz jeszcze tam jakiś uszczelniacz typuklej :?: Czemu wiórówka :?: W Rybniku też problem z MDFem jak u mnie :?:

Skomentuj

lepiej jakby tych wąsów nie było
                          Ja je "usunąłem" :mrgreen: :mrgreen:

btw, WĄSÓW? :???: aleś wymyślił :P

Skomentuj

Wymiary subika

[ Dodano: 2009-05-03, 20:13 ]
                            Na pewno będzie jakaś uszczelka albo może i klej ponieważ słabo się trzyma. Z MDfem nie ma problemu w mieście z dostępem ale jest inny problem czyli cena :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez Dawid-SS
                              Te BR-ki są do kitu tak szczerze, lepiej jakby tych wąsów nie było, na klej by się osadziło ładnie i już
                              a ja sie nie zgodze. to sa najlepsze b-r dla osob nie posiadajacych precyzyjnych narzedzi.
                              tylko nie wiem dlaczego zawsze musicie komplikowac sprawe i robic te wciecia? :???:
                              poprostu robicie duzy otwor i tyle :P

Jacek90, ten fornir kojazy mi sie ze starymi szafami z czasow PRLu itp :P

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                fornir kojazy mi sie ze starymi szafami z czasow PRLu itp :P
                                Trafiles w 10! Ja myslaem ze to odbudowa dopiero przed obrobka, zrobiona wlasnie z płyt ze starych mebli... :mrgreen:

Skomentuj

A mi się ten fornir podobał :smile: Podobnym fornirem oklejone są moje stare kolumny zg15 bodajże. W każdym razie każdy ma inne gusta. Zastanawiałem się nad hebanem ale jakoś mnie nie przekonał.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek90
                                    A mi się ten fornir podobał :smile: Podobnym fornirem oklejone są moje stare kolumny zg15 bodajże. W każdym razie każdy ma inne gusta. Zastanawiałem się nad hebanem ale jakoś mnie nie przekonał.

takiego suba ja miałem zrobic

Skomentuj

Co myslicie o takim projekcie podłogowek, moj budżet to ok 450 na same przetworniki pisze tutaj bo nie chciałem zakładac kolejnego takiego samego tematu
                                      http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ed7c98ae4.html

Skomentuj

moze byc. jakby sie udalo to mozna zmniejszyc szerokosc o 1cm

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                          "Obszpachlowałem" go .. poczekałem 3 godziny i teraz po włożeniu do gniazda nie wykrywa go xD Coś wykryło, ale nie ma dysku wymiennego xD chyba doprowadziłem go do stanu nieużywalności, ale poczekam jeszcze
                                          I jak wyszło? Nadal nie działa? :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X