Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moze byc - ale z kolorem wysokotonowki przegiales :???:

Skomentuj

Czy ja wiem chciałem ją pomalować na taki sam kolor żeby przełamać czerń w monitorku no może wymyślę coś inne go w kolorze czerwonym czy dedykowanym jaki ma być aby jej nie ruszać chociaż mi się podoba takie rozwiązanie :grin:

Skomentuj

no to predzej dalbym kolorowa ramke wokol kazdego glosnika
        latwiej wykonac a nie zniszczysz glosnika wiec pozniej latwiej sprzedasz :P

Skomentuj

Skomentuj

no i pieknie
            a gdzie glosniki?

Skomentuj

Męczę się z nimi, ale chyba już zostawię je sobie na jutro. Nie mam już siły wkręcić wkrętów. Wiertarką jeszcze jutro spróbuje, bo śrubokrętem będzie ciężko, mimo, że wcześniej już sobie ponawiercałem dziury wiertłem 3 mm. Ręce mu już się trzęsą przy takich sprawach, bo gdyby mi teraz śrubokręt objechał i wpadł na lakier to chyba spuścił bym się z mostu .

Skomentuj

Zamieszczone przez nonameplum
                bo gdyby mi teraz śrubokręt objechał i wpadł na lakier to chyba spuścił bym się z mostu
                lakier to nic - mozna naprawic. ale na glosnik... :P

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez nonameplum
                  spuścił bym się z mostu
                  :lol: :lol: :lol: toż to jakieś zboczenie

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                    :lol: :lol: :lol: toż to jakieś zboczenie
                    hehe może i tak, ale gdy sobie przypomnę 2 warstwy szpachli, 2 warstwy podkładu, 3 warstwy utwardzanej bazy, 3 warstwy lakieru i do tego każdorazowy szlif to już wcale nie mam tego tak bardzo za zboczenie .

Kolumny już grają. Nie żałuje żadnej wydanej złotówki. Grają pięknie, potęga dźwięku. Zupełnie inna liga niż kep i vifa.

Skomentuj

nomapelum....chyba nie skumałeś aluzji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Skumałem skumałem, ale próbuje się jakoś usprawiedliwić sam siebie hehe

[ Dodano: 2009-09-17, 22:25 ]
                        Dzisiaj na szybko zdążyłem zrobić 1 fotkę, jutro postaram się już wrzucić do gotowych konstrukcji coś lepszego:

Skomentuj

sekcja popularnego missiona

ma ktos jakis pomysl dlaczego tak sie stalo? :???:
                          wymontowalem go z brata samochodu bo zaczal ciszej grac...

Skomentuj

A to efekt mojego skrobania przez ostatnie dni...

Skomentuj

Uuu, nie będzie frezów? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                Uuu, nie będzie frezów?
                                No niestety... Nie mam dostępu do frezarki :cry:

Skomentuj

Czym "skrobałeś" otwory bo chyba nie wyrzynarką :razz:

ps. to już standard obudowy do 3D :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
                                    Czym "skrobałeś" otwory bo chyba nie wyrzynarką
                                    Wyrzynarki też nie mam :cry:

Kilkadziesiąt dziór wiertarką i setki pociągnięć pilnikiem = ból w krzyżu murowany :mrgreen:

ps. to już standard obudowy do 3D
                                    Tak, wiem. Skopiowałem wygląd, z któregoś projektu na forum. Nie chciałem robić zwykłych klocków, więc padło na ścięcia i odizolowany niskotonowy.

Skomentuj

Nie wiem czy nie zbyt odizolowany... Łupać będzie tak samo, ale z lokalizacją wokali może już być problem....

Skomentuj

Wallker, myślę, że ta różnica nie będzie zauważalna

Skomentuj

Porównanie cz. I

No to wreszcie przyszła pora na porównanie które nie tylko mnie bardzo ciekawi, dwóch bardzo u nas znanych głośniczków aczkolwiek mało popularnych w lewym narożniku IT MDS 10 w najbardziej ekskluzywnym wydaniu MULTIDRIVE w prawym tak przezemnie zachwalany Visaton TIW 200XS

Potrzymam was jeszcze w napięciu i w skrócie napiszę że po 5 minutach odsłuchu jak narazie 1:1 ale na wszystkie szczegóły i na miarodajne porównanie zapraszam za jakąś godzinkę jak odsłucham wszystkich rodzajów muzyki w odpowiednich konfiguracjach.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X