moze byc - ale z kolorem wysokotonowki przegiales :???:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Męczę się z nimi, ale chyba już zostawię je sobie na jutro. Nie mam już siły wkręcić wkrętów. Wiertarką jeszcze jutro spróbuje, bo śrubokrętem będzie ciężko, mimo, że wcześniej już sobie ponawiercałem dziury wiertłem 3 mm. Ręce mu już się trzęsą przy takich sprawach, bo gdyby mi teraz śrubokręt objechał i wpadł na lakier to chyba spuścił bym się z mostu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez UKA:lol: :lol: :lol: toż to jakieś zboczenie.
Kolumny już grają. Nie żałuje żadnej wydanej złotówki. Grają pięknie, potęga dźwięku. Zupełnie inna liga niż kep i vifa.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez DIGIPROCOMPCzym "skrobałeś" otwory bo chyba nie wyrzynarką
Kilkadziesiąt dziór wiertarką i setki pociągnięć pilnikiem = ból w krzyżu murowany :mrgreen:
ps. to już standard obudowy do 3D
Skomentuj
-
Porównanie cz. I
No to wreszcie przyszła pora na porównanie które nie tylko mnie bardzo ciekawi, dwóch bardzo u nas znanych głośniczków aczkolwiek mało popularnych w lewym narożniku IT MDS 10 w najbardziej ekskluzywnym wydaniu MULTIDRIVE w prawym tak przezemnie zachwalany Visaton TIW 200XS
Potrzymam was jeszcze w napięciu i w skrócie napiszę że po 5 minutach odsłuchu jak narazie 1:1 ale na wszystkie szczegóły i na miarodajne porównanie zapraszam za jakąś godzinkę jak odsłucham wszystkich rodzajów muzyki w odpowiednich konfiguracjach.
Skomentuj
Skomentuj