Zamieszczone przez nowy1
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Chodzi mi po głowie projekt CT193 na Monacorze SPH-60X.... mial ktos juz z tym stycznosc?
http://www.highfidelity.pl/artykuly/0601/diy.html
Skomentuj
-
ak tak znalazlem ten temat troche po tym jak zapytalem ale zeby nie bylo ze pytalem zanim poszukam szukalem dlugo - ale zawsze wisywalem mdt 29 ze spacja a jak wpisalem wreszcie mdt29 to znalazlo. ale i tak dzieki warto takie cos zrobic czy cos innego proponujecie dla morela?? chodzi mi o aplikacje w monitorze i zeby mogl sie ten monitor pochwalic kazdym punktem i basem i srednimi i wysokimi nie potrzebujac przy tym ogromnych pokladow mocy jak juz kiedys pytalem chce zrobic moonitory bezkompromisowe
Skomentuj
-
danielu co dla ciebie jest bezkompromisowym monitorem....ile kaski
....?
zakup sobie w polinku er18rnx i 27tdfc i projekt jaya...
morel jest bardzo "melodyjny" ...ale napewno nie "bezkompromisowy".....
sporo "upieksza" brzmienie... ...
pare osob tu mialo zestawy na tym i na tym ...i kazdy pisze ze do kopulek seasa brakuje morelowi troche
Skomentuj
-
Czas sie pochwalic efektami swojej pracy
Jeszcze czekam na dx25 bo strasznie szybko im schodza i trzeba czekac na dostawe
[ Dodano: 2009-06-18, 19:42 ]
Ostatnio sie zastanawiam jak zagra 18akx w closed czy srednica nic nie straci ?? o bas sie nie martwie mam suba zamuwiłem juz rurki BR ale po tym co ostatnio tu na forum przeczytałem ze jak bede miał br z tyłu i postawie za blisko sciany to bede miał kolumne to mi sie bas podbije ;/ a z przodu mi sie nie podoba umiejscowienie br chyba ze na samym dole ale ja tam mam przegrode. Mam komore na akx'a 20l troche wygłuszenia i powinno byc dobrze ??
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123nowy1, co to za projekt ?
pre na lampie ux-226 dht
http://www.vt52.com/diy/myprojects/amps/26_lc/26lc.htm
Skomentuj
-
jest sesja, musze sie sporo uczyc i odrabiac zaleglosci...
ale to jest silniejsze! :twisted:
2.1 do kompa z czesci z odzysku
subek dostalem od brata. wozil go w samochodzie. scalaki spalil a skrzynka byla tak zgnita i splesniala ze musialem ja jak najszybciej wywalic. spisalem tylko wymiary i zrobie nowa.
konstrukcja pasmowo-przepustowa
satelitki to tonsile.
wooferek to szerokopasmowka tonsila z fiata CC. oczywiscie zawieszenie sie skonczylo wiec jest po regeneracji na membranie STXa (juz nie jest szerokopasmowka :???: )
kopolka to jakas tandeta tonsila. tani byl to kupilem. kosztowal chyba 3-5zl jak protonsil sie utworzyl i wyprzedawal stare rzeczy
zobaczymy co z tego powstanie :P
Skomentuj
Skomentuj