Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ten wielki poszedł przez pomyłkę :( miał być w tej samej rozdziałce co ten drugi

Skomentuj

maq73, Ja to gra ???? nisko to 20/80/2 ???

Skomentuj

No cóż, nie wali to po klacie ciśnieniem (może dlatego że mam wielki pokój 25m i wysoki 3m) ale basik jest zwarty dosyć nisko schodzi i przede wszystkim nie męczy, naprawdę sie go dobrze słucha. Jak na razie jestem zadowolony a głośniczki sie jeszcze przecież wygrzewają :)

[ Dodano: 2009-01-16, 13:07 ]
        a średnica i wysokie 2 klasy lepsze od Mietków, stereofonia najlepsza jaka dotąd miałem w domu

[ Dodano: 2009-01-16, 13:11 ]
        teraz przetestujemy je na nowych odcinkach 24H, zobacze jak radzą sobie z efektami w filmach

Skomentuj

Zamieszczone przez maq73
          No cóż, nie wali to po klacie ciśnieniem (może dlatego że mam wielki pokój 25m i wysoki 3m) ale basik jest zwarty dosyć nisko schodzi i przede wszystkim nie męczy, naprawdę sie go dobrze słucha. Jak na razie jestem zadowolony a głośniczki sie jeszcze przecież wygrzewają :)

a średnica i wysokie 2 klasy lepsze od Mietków, stereofonia najlepsza jaka dotąd miałem w domu

[ Dodano: 2009-01-16, 13:11 ]
          teraz przetestujemy je na nowych odcinkach 24H, zobacze jak radzą sobie z efektami w filmach
          jak zarobiłeś obudowy i jak po fornirowałeś masz jakieś foty podczas budowy

Skomentuj

robiłem cały zestaw 5.1 mam tylko fotki słabej jakości robione telefonem ale coś tam na nich widać

Fornir klejony momentem, paskami na styk, nie są jeszcze polakierowane, przed lakierowaniem będą jeszcze malowane czarne paski na łączeniach tak jak w org. sonusach.

Skomentuj

weź wstaw normalne zdjęcia, już Paweł S. ci o tym pisał. Albo miniaturki. Trochę szacunku dla innych bo całą stronę rozwalasz.
              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

co to za klej ten co wycieka wygląda jak pianka do okien

Skomentuj

nowy1, chyba RAKOL

Skomentuj

ten klej to soudal 66a poliuretanowy, przy zastyganiy lekko się spienia i doskonale wypełnia wszelkie szczeliny, dostępny w castoramie.

Wybaczcie te zdjęcia ale imageshack coś złe linki mi generuje i raz jest do wersji małej a raz do tych dużych, niech je admin wytnie to wstawię mniejsze wersje

Skomentuj

Zamieszczone przez maq73
                      ten klej to soudal 66a poliuretanowy, przy zastyganiy lekko się spienia i doskonale wypełnia wszelkie szczeliny, dostępny w castoramie.

Wybaczcie te zdjęcia ale imageshack coś złe linki mi generuje i raz jest do wersji małej a raz do tych dużych, niech je admin wytnie to wstawię mniejsze wersje
                      te łuki wycinałeś recznie czy na cnc

Skomentuj

Hehe pożądne DIY :razz:

Mój UNI :mrgreen: na samym dole oczywiście :lol:

Skomentuj

nowy1
                          Wyrzynarką, potem złożyłem je razem, ścisnąłem ściskami i wyrównałem krawędzie szlifierką

Skomentuj

obudowy na

1.Monobloki na diabełkach szt 2
                            2. do dac lampucera
                            3.shigaraki transport / CD Flatfish
                            4.kubki na trafa 2 szt

wszytko bedzie obłożone granitem jak AA

Skomentuj

nowy1, takie pytanie jak sprawuje się lampucera? bo mam przymierzam się do kupienia? dużo modowałeś? ogólnie ja się zastanawiam czy opłaca mi się lampizować, mam pre lampowy, wiec planuje sygnał pociągnąć przez kondy bezpośrednio z daca

Skomentuj

Zamieszczone przez Warg
                                nowy1, takie pytanie jak sprawuje się lampucera? bo mam przymierzam się do kupienia? dużo modowałeś? ogólnie ja się zastanawiam czy opłaca mi się lampizować, mam pre lampowy, wiec planuje sygnał pociągnąć przez kondy bezpośrednio z daca
                                miałem nos dac petera daniela wersji premium to sprzedał ,lampucera mocno dłubnieta tzn po wymieniane kondy na BG i zlampizowana inspirowana tym dace na tej samie lampie zrobiłem

2 dławiki 2 trafa ogulnie mocno rozbudowana

http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFE...note_dac4.html

Skomentuj

[quote="maq73"]

co do tego to się z tobą nie zgodzę bo miałem u siebie w domu te głośniczki w bezpośredniej konfrontacji z moimi Mietkami na tym samym sprzęcie no i niestety ale pod każdym względem a o średnicy to już nie mówię to przegrywały jedynie wysokie w mietkach niedomagały.

Skomentuj

toma085
                                    Ale ja tu nie porównuje monitorka na w100sc tylko średnice w mojej konstrukcji do średnicy mietków jako konstrukcji, mam mietki i dla mnie jest jak piszę

Skomentuj

Aby nie było że Piku nic nie robi...

http://img223.imageshack.us/my.php?image=1003971me9.jpg

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2009-01-17, 15:43 ]
                                      wklejaj linki oznaczone jako "thumbnail for forum"

Skomentuj

maq73, podaj link do twojego konta na imageshack to podmienie ci fotki na miniaturki

Skomentuj

Dzisiaj wyglądają już tak:
                                          :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X