Ten wielki poszedł przez pomyłkę :( miał być w tej samej rozdziałce co ten drugi
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
No cóż, nie wali to po klacie ciśnieniem (może dlatego że mam wielki pokój 25m i wysoki 3m) ale basik jest zwarty dosyć nisko schodzi i przede wszystkim nie męczy, naprawdę sie go dobrze słucha. Jak na razie jestem zadowolony a głośniczki sie jeszcze przecież wygrzewają :)
[ Dodano: 2009-01-16, 13:07 ]
a średnica i wysokie 2 klasy lepsze od Mietków, stereofonia najlepsza jaka dotąd miałem w domu
[ Dodano: 2009-01-16, 13:11 ]
teraz przetestujemy je na nowych odcinkach 24H, zobacze jak radzą sobie z efektami w filmach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maq73No cóż, nie wali to po klacie ciśnieniem (może dlatego że mam wielki pokój 25m i wysoki 3m) ale basik jest zwarty dosyć nisko schodzi i przede wszystkim nie męczy, naprawdę sie go dobrze słucha. Jak na razie jestem zadowolony a głośniczki sie jeszcze przecież wygrzewają :)
a średnica i wysokie 2 klasy lepsze od Mietków, stereofonia najlepsza jaka dotąd miałem w domu
[ Dodano: 2009-01-16, 13:11 ]
teraz przetestujemy je na nowych odcinkach 24H, zobacze jak radzą sobie z efektami w filmach
Skomentuj
-
ten klej to soudal 66a poliuretanowy, przy zastyganiy lekko się spienia i doskonale wypełnia wszelkie szczeliny, dostępny w castoramie.
Wybaczcie te zdjęcia ale imageshack coś złe linki mi generuje i raz jest do wersji małej a raz do tych dużych, niech je admin wytnie to wstawię mniejsze wersje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maq73ten klej to soudal 66a poliuretanowy, przy zastyganiy lekko się spienia i doskonale wypełnia wszelkie szczeliny, dostępny w castoramie.
Wybaczcie te zdjęcia ale imageshack coś złe linki mi generuje i raz jest do wersji małej a raz do tych dużych, niech je admin wytnie to wstawię mniejsze wersje
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Wargnowy1, takie pytanie jak sprawuje się lampucera? bo mam przymierzam się do kupienia? dużo modowałeś? ogólnie ja się zastanawiam czy opłaca mi się lampizować, mam pre lampowy, wiec planuje sygnał pociągnąć przez kondy bezpośrednio z daca
2 dławiki 2 trafa ogulnie mocno rozbudowana
http://lampizator.eu/LAMPIZATOR/REFE...note_dac4.html
Skomentuj
-
[quote="maq73"]
co do tego to się z tobą nie zgodzę bo miałem u siebie w domu te głośniczki w bezpośredniej konfrontacji z moimi Mietkami na tym samym sprzęcie no i niestety ale pod każdym względem a o średnicy to już nie mówię to przegrywały jedynie wysokie w mietkach niedomagały.
Skomentuj
-
Aby nie było że Piku nic nie robi...
http://img223.imageshack.us/my.php?image=1003971me9.jpg
[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2009-01-17, 15:43 ]
wklejaj linki oznaczone jako "thumbnail for forum"
Skomentuj
Skomentuj