dolphin123 nic nie uległo uszkodzeniu, nawet potworki wysłałem i doszły całe a miały ponad 50kg sztuka. Zdjęcie jest niedoświetlone i WB zły dlatego membrany maja inny kolor.
PS specjalnie dla Ciebie dodam do własnych konstrukcji, ale jak ktos sie czepi frezów to zabije :mrgreen: :twisted:
O nie, kiedy to było, jak dziergałem ścieżki do moich zwrotnic ... ah, te odciski na dłoniach od nożyka
tym razem chcialem isc na "latwizne" i sciezki postanowilem wytrawic...
zmarnowalem na to 3 godziny a efekt byl taki ze zamiast zaoszczedzic czasu i kasy (cyna itp) to wywalilem na to 1,5 fiolki cyny bo toner jaki kupilem jest na tyle ch.. tandetny ze postrawilo wszystko :???: skad wiem ze to wina toneru? a no tam gdzie poprawialem markerem bylo OK :evil:
dj_zibi, sprzedaj w koncu jakis wzmacniacz i kup sobie nawet najtansza frezarke :P
tym razem chcialem isc na "latwizne" i sciezki postanowilem wytrawic...
zmarnowalem na to 3 godziny a efekt byl taki ze zamiast zaoszczedzic czasu i kasy (cyna itp) to wywalilem na to 1,5 fiolki cyny bo toner jaki kupilem jest na tyle ch.. tandetny ze postrawilo wszystko :???: skad wiem ze to wina toneru? a no tam gdzie poprawialem markerem bylo OK :evil:
Złośliwość rzeczy martwych :wink:
Co sądzicie o fornirowaniu laminowanej płyty? A jeśli to bardzo zły pomysł to może jakiś prosty sposób na pozbycie się okleiny... Od razu mówię że frezarki nie posiadam...
Fornirowałem laminowaną wiórkowe momentem i jest ok :wink: O ile ona była laminowana :lol: Taka pokryta była czymś bo imitowało drewno, słoje itp :razz:
kompletny mostek TDA (brak limitera mocy) kosztem ok 30zl :twisted:
ile dokladnie to mnie kosztowalo to podlicze jak go odpale i wsadze w jakas obudowe
dzisiaj juz go nie odpalam bo zmeczony jestem i nie chce mi sie sprawdzac punktow lutowniczych. a w dodatku zapomnialem o jednym kondensatorze (widac przed malym trafem)
[ Dodano: 2009-01-27, 20:58 ]
no dobra - zapomnialem jeszcze przylutowac gniazda RCA + wejscie wysokopoziomowe jeszcze nie zmontowane (ale czesci sa :P )
Podejrzewasz ze cos skopałes? Oj trzeba było na biezaco sprawdzac.
Przelaczniki na kablekach mi sie nie podobaja, za dlugie, niezaekranowane.
Radiator zamontowany zle bo powinien byc o 90 stopni obrocony - dlaczego? - mysle ze to oczywiste.
Limiter mocy w TDA? Eee..
Ogolnie ciezko licYc koszty czegos takiego, ja budujac urzadzenia elektroniczne jeszcze nigdy w zyciu nie bylem w stanie policzyc ile wydalem. Zreszta nigdy tego nie robilem - czasem bym musial na flaszki nawet przeliczac...
Skomentuj