Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Tak gadasz aby gadać. Frez nowy z pudełka, ostry był sprawdzałem przed użyciem. Zrobione zostało pierwsze pod frezowanie na próbę w mdf i potem 2 kolejne już w kolumnach. Nie sądzę, że za 2 otwór już się frez stępił.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Luzów raczej nie ma ale wióry fakt słabo odprowadzane a jeszcze gorzej jak złożyłem ten plastik do odprowadzania to się zapchało całkowicie, niestety rura od odkurzacza nie pasuje na ten plastik a taśma klejąca nie pomagaWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
nareszcie skonczone.
efekt wizualny jest niezly. w dotyku jest ciekawe wrazenie - jakby jakis solidny plastik
przy pocieraniu palcami nie ma szans zeby to zetrzec. przy przejechaniu paznokciem zostaje slad - tak wiec nie radze tego czyms ostrym zastawiac :P
farba jest dosc elastyczna wiec mozna nakladac ja nawet na gietkie powierzchnie
Skomentuj
-
niestety w zaleznosci od odgleglosci z jakiej nakladamy farbe uzyskujemy rozne efekty. od gladkiej powierzchni do pelnego matu bardzo porowatego.
dlatego poszly 2 puszki na poprawki (najpierw robilem kazda kolumne osobno i na kazdej byla inna faktura)
nalozyc trzeba 2 warstwy. pierwsza z bliska zeby pomalowac to na czarno. druga zeby nadac fakture
Skomentuj
Skomentuj