Ad. projektu kondraxa, tępy frez , wiory nieodprowadzone , przypalony mdf, czy to bardzo przeszkadza,krawedzie na fornirze nie powyszczerbiane, otwor centyczny, wiec poco sie czepiac przypalen ktore zaslania kosz glosnika, to tak jakby sie komus nie podobaly zacieki z kleju w srodku skrzynki.Moim zdaniem wszyscy wykonuja kawal dobrej roboty stolarskiej, w wiekszosci nie bedac zwiazani z tym fachem.A to ze tani frez, a komu oplaci sie kupowanie freza za 150 czy 300 zl do amatorskiego uzytku?
Pozdrawiam!
zejdziesz się jeszcze bo robie wszystko naraz czyli
1 kolumny na acutonach
2 lampucere w obudowie z granitem jak wyżej
3 cd shiraki clone w obudowie z granitem
4 wzmacniacze na diabełkach
5 stolik z granitem :)
czyli jeszcze dużo czasu i pieniędzy upłynie nim to wszystko skończę :)
kamien nie jest drogi... droga jest jego obrobka a jak widac te obudowy sa dosc skomplikowane i to chyba wlasnie to tyle kosztowalo
nawet bym nie pomyslal zeby zrobic obudowe z kamienia :lol:
kamienni nie jest tak drogi ,tylko mało kto che się podjąć takiej pracy ,bo robią albo parapety albo nagrobki , a to nie praca dla nich .Byłem w 10 zakładach zanim znalazłem kamieniarza co by tym się zajął... i dlatego taka dzika cene .Za całoś czyli na 4 platformy i 8 nóg zapłaciłem 3 tys
Jutro przychodzą do mnie 4xHDS164, więc już może nawet w tym tygodniu zabiorę się za 2 pary kolumn:
- HDS164 + XT25TG dla znajomego
- HDS164 + DX25TG dla mnie
Będą to na pewno kolumny o podobnym brzmieniu, bo różnią się tylko wysokotonowymi.
oczywiście kształt kolumn, wykończenie będzie się znacznie różnić, bo znajomy ma własną wizję opartą na kolumnach Technics :neutral:
Skomentuj