Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Patrzcie co na warsztat do mnie trafilo... czyzby 2xarn150 w srodku? jedna kolumna przerywa w graniu drugi wysoki ma spalony, zobaczymy co sie da zrobic

Skomentuj

pewnie tak. takero wspominal ze do LDMu TVMy wagonami kupuja :lol:
      najlepiej zapytaj irka lub rozkrecaj :P

Skomentuj

Do LDM'u wagonami tvm? Ja osobiście pierwszy raz w życiu widzę LDM'y na teslach...a i w aktualnych paczkach na 99% nie ma nic z Tvm...ktoś tu chyba mocno przesadza.

Skomentuj

Po rozmowie z Tomaszem Zakrzewskim, dowiedziałem się, że stosują Beymy i Celestiony w zestawach estradowych a w przenośnych bądź pielgrzymkowych stosują właśnie min. TVMy. No ale to nie w takich ilościach jak kolega wyżej napisał

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
            No ale to nie w takich ilościach jak kolega wyżej napisał
            to byl tylko cytat takero - ale on wspominal o ARZtach. o ARN 150 nic nie wspominal

Skomentuj

No arn troche tu dziwi zważywszy na jego efektywność...

Skomentuj

myslalem ze to moglbybyc ARX ale zawieszenie one maja piankowe a tutaj wyraznie widac gume...
                pytaj irka :P

Skomentuj

Pawel S., pisząc wyżej, miałem na myśli wyżej w tym temacie.
                  No ale to zestaw modlitewny, i przy zasilaniu go 60W robiło się w miare głośno (tzn o dwóch arnach pisze a nie o tym zestawie)

Skomentuj

No dziwne, tvm na estradę :?:

A co konstrukcji LDm-ów to nie weim co tam siedzi, ale raczej nie są to jakies wyszukane głośniki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                      najlepiej zapytaj irka lub rozkrecaj :P
                      napewno to zrobie:P

Skomentuj

i tak to ; )
                        ;

Skomentuj

Dziś mi się udało poskładać do końca pre nr3 z audiotonu, odpalił praktycznie od kopa... Gra już od ok godziny i nic na razie się nie kopci :grin:

Skomentuj

csbiczek, jak wrażenia odsłuchowe ?

Skomentuj

Warg, na razie podłączony był pod wzmacniacz i głosniczki testowe.... Wieczorem go podłączę pod normalny sprzęt bo teraz muszę sprzątnąć ten twórczy nieład :lol:

Skomentuj

Nowa zabawka:

Skomentuj

Maxi, skad ja znam tego monacora? :lol:
                                  UKA mial podobnego i chyba dosc szybko go sprzedal

Skomentuj

Warg, odpaliłem pod sprzętem przedwzmacniacz i powiem że szału to wielkiego nie robi, ale... :wink:
                                    słychać delikatną różnicę jeśli chodzi o szczegóły.... Muszę się bardziej osłuchać, myślę że za taką kasę jest lepszy od jakiegoś marnego bufora, konstrukcja nawet godna uwagi :mrgreen:

Skomentuj

csbiczek, Jaki masz wzmacniacz? Nie masz problemu z regulacją głośności przy niskich poziomach?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                                        Maxi, skad ja znam tego monacora? :lol:
                                        UKA mial podobnego i chyba dosc szybko go sprzedal
                                        Czemu sprzedal? Mial ten sam model?

Buda na szybko (40l closed):
                                        nie smiac sie z obreczy dziura byla pod 12" :P

Mnie jak narazie zaskakuje...

Skomentuj

wszyscy frezują żeby schować, a ten jeszcze wystawił do przodu :mrgreen:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X