HeatheN, myslalem ze to sds164... :(
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S.Zamieszczone przez HeatheNJednyn ból, głośniki nie były mierzone...zaufałem rysunkowi producenta...i sie okazalo z dx25 nie ma 104mm...:| (akurat moja sztuka) i frez pod wysokotonowke ma 0,5m szczeline dookoła ale spoko
Sprawdze Niko sztuki jak jego wymiary wygladaja....ale po tej klasie glosnikow takich roznic sie nie spodziewalem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez HeatheNPawel S. napisał/a
HeatheN napisał/a
Jednyn ból, głośniki nie były mierzone...zaufałem rysunkowi producenta...i sie okazalo z dx25 nie ma 104mm...:| (akurat moja sztuka) i frez pod wysokotonowke ma 0,5m szczeline dookoła ale spoko
a to dziwne bo jak ja robilem frezy pod XT25 (ten sam front) to srednica byla ponad 104mm!
Skomentuj
-
eee tam ......w seasie masz +-0, 4mm dla wooferkow.... a dla tweeterkow 0,3...czyli mozesz trafic ze miedzy 2ma kopolkami masz 0,6mm roznicy ......a wooferekami ~1mm..... .....a co gorsze...obrys kosza nie jest idealny co na ER18rnx uswiadczylem .......zreszta nie tylko ja ... ..i trzeba podszlifowywac...
kondrax tez podszlifowywał paczki.........Marko3T pisal ze tez nie raz tak mial ......a co wiecej w excelach tak samo jest ;p a to juz cenowa polka SS i bynajmniej nie chinska produkcja.......wiec panowie z tą "chinska produkcją" wyluzujcie......
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MaxiZamieszczone przez UKAJakby co Maxi, to mogę Tobie oddać za tyle ile dałeś za tamtego - może zrobisz tandem
Co do wielkosci pudla to fakt... w sobote badz niedziele sie nim pobawie od 100l w dol ;p
[ Dodano: 2009-03-26, 15:32 ]
Swoja droga, UKA, ladne komentarze...heh
Trochę nieciekawie, bo szybko potrzebuję kasy.
Co do komentów, to po prostu nie boję się sam wystawiać negów, więc dostałem trochę w odwecie :evil:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez n_omyzsTak z ciekawosci, po co te rezy tak wysoko?
sprawdzone w praktyce na symasymie :P (a wczesniej dziwilem sie po co w fabrycznych tak robia)
Skomentuj
-
No a te ściągi z matmy ( tw. pitagorasa widzę ) są aż tak bardzo potrzebne przy montowaniu wzmaka?
Co do grzania rezystorów to raz słyszałem, że trzeba je lutować wysoko, tak jak csbiczek, a raz słyszałem, że trzeba jak najniżej, ponieważ płytka odprowadza ciepło ... , a mówił mi to gość, który projektuje przetwornice, spawarki i takie rzeczy, więc nie wiem kogo słuchać :P
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90a raz słyszałem, że trzeba jak najniżej, ponieważ płytka odprowadza ciepło
Skomentuj
Skomentuj