Michał K., dlaczego ja tam wzmocnien nie widze?! dolphin123, gratuluje ja jakos musialem znowu za naprawy sie zabrac bo klienci czekaja :|
ale cos ty zrobil z tymi terminalami do kabli? przeciez je sie ladnie laczy razem w calosc :|
dokladnie, ja bym dal koncowke z prawej, trafo tak jak jest i zasilacz przy lewej sciance pod trafem, na tylnym panelu selektor jak najblizej koncowki i na plytce selektora potek i to tyle, chyba ze chcesz to zdalne sterowanie to wtedy trzeba to troche inaczej zrobic, ja wstawie jak ja chce zrobic z symem, bo jeszcze sie nei doczekal obudowy
dolphin123, daj trafo jak najdalej od elektroniki :wink:
to wstepna przymiarka to sterowanie alpsem ktore tam jest z przekaznikiem nie bedzie docelowo. zrobie w osobnej obudowie preamp, a w tej zostanie tylko Uni i trafo wiec napewno odleglosc wieksza zachowam
ciekawy sposob... ale ja chce zastosowac motopotek na tylnej sciance z selektorem..... takze nie mogl bym tak zrobic..
Ps. Chce juz skonczyc ta obudowe, a tak mi sie nie chce... Macie jakies lekarstwo na "niechec" ? :)
to o końcówce było bardziej do dolphin123 :P
a sposób na niechcenie ... ciężko ... najlepiej druga połowa potrafi zmotywować :mrgreen:
"jakie to brzydkie ... zrób coś żeby ładnie wyglądało" :roll: :)
ciekawy sposob... ale ja chce zastosowac motopotek na tylnej sciance z selektorem..... takze nie mogl bym tak zrobic..
Ps. Chce juz skonczyc ta obudowe, a tak mi sie nie chce... Macie jakies lekarstwo na "niechec" ? :)
odloz projekt w czasie na pol roku to pozniej sie zachce...
Skomentuj