U loudspeakersow ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Pytaj u tego allegrowicza:
http://allegro.pl/potencjometr-alps-...981272456.html
On od dłuższego czasu sprzedaje alpsy, z 2 razy juz brałem od niego:)
---------- Post dodany o 15:23 ---------- Poprzedni post o 10:09 ----------
Moje Eltaxy były już wizualnie zmęczone i postanowiłem je odświeżyć:)
Na razie zerwałem starą okleinę, przeszlifowałem, uzupełniłem ubytki szpachlą i znów przeszlifowałem. Zostało mi jeszcze tylko okleić i wstawić kolce:)
Skomentuj
-
Witam
Wszystko pięknie gdyby nie fakt, że jestem alergikiem.
Podczas szlifowania forniru okazało się, że mam alergie na olejki zawarte w tym fornirze.
W nocy nie mogłem oddychać, dostałem, krost, wysypki głównie kark, uszy, twarz i ręce, wszystko swędzi jak cholera, z nosa leci jak z kranu.
I taki numer w ostatecznej fazie prac.
Ktoś chętny sobie poszlifować ? :???:
---------- Post dodany o 10:43 ---------- Poprzedni post o 06:44 ----------
No i mam alergie na dalbergion.
Zastrzyki w dupsko praktycznie nic nie dały.
Trzeba czekać.
te Pie...one egzotyki.
To chyba jakaś kara.
Grunt to się nie dać :p
Jeden z forumowiczów na pocieszenie napisał mi w sms " Piękno rodzi się w cierpieniach.."
Extra, ciekawe co jeszcze mnie spotka.
Miał być prezent świąteczny w postaci kilku fotek :angry:
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Jakoś nie mogę znaleść na stronie http://www.loudspeakershop.eu głośników Seasa a przecież mieli w ofercie jakiś czas temu? Czy mi sie pomyliło?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Krystian Markow Zobacz postabenek161 - na fejsie loudspeakers pisał że wycofuje Seasy jak dobrze pamiętam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaA nie pisał dlaczego? Niektóre głośniki w dobrej cenie mieli
Skomentuj
-
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaA nie pisał dlaczego?
od pewnego czasu zauwazylem dziwne zachowanie firmy polink. obawiam sie ze chyba zmienil sie wlasciciel :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaPlotek a gdzie te budowania bo chyba drugi raz to samo zdjęcie wrzuciłeś..?w trakcie bo niewykończone ani nie wytłumione ;D
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaWidzę że łączówki sie już przydały:PZamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCo to za lampiak jak jest lutowany na pcb... :P
Skomentuj
Skomentuj