Janekzet, jedyne do czego bym się przyczepił, to pobrudzenie klejem tych ścięć na 45st, bo może to powodować pewne problemy z dopasowaniem tej ostatniej ścianki - może ją "odbijać" tu i ówdzie. Nie obawiasz się tego?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaNie obawiasz się tego?
Skomentuj
-
Nie no, to oczywiste - ale skoro już krawędź jest docięta na tip-top i w zamierzeniu ma pasować idealnie, to moim zdaniem lepiej na nią uważać i nie ryzykować jej ewentualnego spuchnięcia od kleju albo zbyt mocnego przeszlifowania przy usuwaniu tegoż. Może i pierdoła, ale po co sobie roboty dokładać
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaNie no, to oczywiste - ale skoro już krawędź jest docięta na tip-top i w zamierzeniu ma pasować idealnie, to moim zdaniem lepiej na nią uważać i nie ryzykować jej ewentualnego spuchnięcia od kleju albo zbyt mocnego przeszlifowania przy usuwaniu tegoż. Może i pierdoła, ale po co sobie roboty dokładać
Kolumna prawie skończona, ale prawie robi wielką różnicę.
Skomentuj
-
morel na górze, revelator na środku i 2x cd22rn4x na dole
Zamieszczone przez LuSzTiNa dole Seasy CD22RN4X
http://seas.no/index.php?option=com_...112&Itemid=134
Skomentuj
-
Ciągle zabiegany. Latam w koło wszędzie coś grzebiąc a tu wyszło słońce, więc trzeba korzystać. No i nareszcie mam procka do zestawu home made media center. Chcialem dać chłodzenie wodne bo mam 2 nieużywane, ale chyba nie będzie potrzeba bo to nie core 7 ktory dochodzi do 100 stopni.
..............
a na tarasie słoneczko:
..............
ale tej pralki to nie dam rady wytaśtać na zewnątrz :lol:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postamorel na górze, revelator na środku i 2x cd22rn4x na dole
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaA myślałem, ze to ja mam lochy w salonieJak wysokie są i co to za woofery/ seasy ca18 czy inne?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Janekzet Zobacz postaWymiary - 280x480x1300mm.
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Janekzet Zobacz postaWymiary - 280x480x1300mm.
Skomentuj
-
Mój projekt kolumn i subwoofera zbliża się ku końcowi, muszę tylko zrobić półokrągłe boki. Zamierzam przykleić HDF 3mm, który jest dość sztywny, do zaokrąglenia na zdjęciu (wymiary 29x15mm). Jak sądzicie, nie będzie problemów z przyklejeniem HDF na Wikol i ewentualnym jego odklejaniem lub rozwarstwianiem? :glare:
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaLuszti zmień dywanAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj