Domyslam sie ze jakies ushery?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez ulan66 Zobacz postaNo to źle się domyślasz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ulan66 Zobacz postaJuż gotowe?
Ogólnie to mieliśmy montować to dziś, ale był zonk z jednym kondem, no i trzeba czekać aż dojedzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBrakujący kond (puste miejsce na środku) już jedzie z Polinka.
Nie znam wartości ale w tłumikach i na basie (jak są ) to dał bym 10W dla świętego spokoju .
U mnie jak rozruszam TIW-a to rezy w tłumikach się potrafią podgrzać , ten SB to aż prosi się o śmoc
Skomentuj
-
Tam są małe rezystancje a Ty bardzo mocno musisz tłumić resztę żeby dorównać do TIWa. Tutaj basik ma jednak wyższą efektywność. No i zwrotka będzie pewnie za basem, więc przepływ powietrza odpowiednio wszystko schłodzi :)Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaNo to źle się domyślasz :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez rumunn95 Zobacz postaluszti albo te glosniczki to takie kolosy albo twoja "Plazma" kieszonkowa
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaale widze LuSzTi Advance wrócił!Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
To co zamiast niego teraz będzie?
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaMoja "plazma" ma całe 23 cale :) Ale i kolumny nie małe, więc prawda jest gdzieś po środku :)
Tylko na chwilę, do tych właśnie kolumn. Czekał na nie, na nim były strojone kolumny i z nimi odjechał :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ulan66 Zobacz postaChyba mu ten komplet Rotela wybiłeś z głowy, co?
Nic nie wiem o żadnym komplecie rotela .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta:???:
Nic nie wiem o żadnym komplecie rotela .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaTylko na chwilę, do tych właśnie kolumn. Czekał na nie, na nim były strojone kolumny i z nimi odjechał :/
Skomentuj
Skomentuj