Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Domyslam sie ze jakies ushery?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      Domyslam sie ze jakies ushery?
      No to źle się domyślasz :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Już gotowe? :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez ulan66 Zobacz posta
          No to źle się domyślasz
          napisz coś więcej bo to co zobaczyłem zaintrygowało mnie dość mocno:) Głównie co tam siedzi?

Skomentuj

http://diyaudio.pl/showthread.php/22...aniem-projektu
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Już gotowe?
              Jedna zwrotnica polutowana, drugą zrobię jutro, bo już się nie śpieszy.
              Ogólnie to mieliśmy montować to dziś, ale był zonk z jednym kondem, no i trzeba czekać aż dojedzie.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                Brakujący kond (puste miejsce na środku) już jedzie z Polinka.
                Nie za liche te rezystory do takich potworów ?
                Nie znam wartości ale w tłumikach i na basie (jak są ) to dał bym 10W dla świętego spokoju .
                U mnie jak rozruszam TIW-a to rezy w tłumikach się potrafią podgrzać , ten SB to aż prosi się o śmoc

Skomentuj

Tam są małe rezystancje a Ty bardzo mocno musisz tłumić resztę żeby dorównać do TIWa. Tutaj basik ma jednak wyższą efektywność. No i zwrotka będzie pewnie za basem, więc przepływ powietrza odpowiednio wszystko schłodzi :)

Skomentuj

OK jak pod czujnym okiem specjalisty to OK

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta

Brakujący kond (puste miejsce na środku) już jedzie z Polinka.
                      Jak to wygląda z drugiej strony? Nie lutujesz elementów punkt w punkt bez zbędnych kabelków?

Skomentuj

Panowie którkie pytanie czym przykleić siateczkę nierdzewną do blachy nierdzewnej... Poxipol czy żywica epoxydowa ??

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                          No to źle się domyślasz :)
                          luszti albo te glosniczki to takie kolosy albo twoja "Plazma" kieszonkowa

Skomentuj

ale widze LuSzTi Advance wrócił!
                            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez rumunn95 Zobacz posta
                              luszti albo te glosniczki to takie kolosy albo twoja "Plazma" kieszonkowa
                              Moja "plazma" ma całe 23 cale :) Ale i kolumny nie małe, więc prawda jest gdzieś po środku :)

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                              ale widze LuSzTi Advance wrócił!
                              Tylko na chwilę, do tych właśnie kolumn. Czekał na nie, na nim były strojone kolumny i z nimi odjechał :/

Skomentuj

To co zamiast niego teraz będzie?
                                Moja "plazma" ma całe 23 cale :) Ale i kolumny nie małe, więc prawda jest gdzieś po środku :)

Tylko na chwilę, do tych właśnie kolumn. Czekał na nie, na nim były strojone kolumny i z nimi odjechał :/

Skomentuj

To co zamiast niego teraz będzie?
                                  Coś większego

Skomentuj

Własna produkcja? Chyba mu ten komplet Rotela wybiłeś z głowy, co?

Skomentuj

Chyba mu ten komplet Rotela wybiłeś z głowy, co?
                                      :???:
                                      Nic nie wiem o żadnym komplecie rotela .

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                        :???:
                                        Nic nie wiem o żadnym komplecie rotela .
                                        Wydawało mi się, że gdzieś widziałem wpis LuSzTiego, że chciałby dzielonego Rotela, ale może coś pomieszałem. nie mogę teraz tego odnaleźć.

Skomentuj

A na jakim Marantzu jedziesz teraz?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X