Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
Czemu TB dałeś tak "daleko" od midwoofera w czarnej?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaA na dole po prawej co stoi?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCZarna obudowa z czarnego MDFu czy malowana metodą opisywaną ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Rfck Zobacz postaCZarna obudowa z czarnego MDFu czy malowana metodą opisywaną ?
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaA na dole po prawej co stoi?
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaCzemu TB dałeś tak "daleko" od midwoofera w czarnej?
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaA to nie czasem te Tonsile, które PM już kiedyś pokazywał ?
Zamieszczone przez brencik Zobacz postaokleina z Castoramy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postarozmieszczeniem glosnikow
Skomentuj
-
Kabel spawalniczy (OS 25 (ONS-1) 1x25 mm2 (H01N2-D 100/100V 1 x 25)) do wzmacniacza samochodowego.
Jakie niektórzy bzdury piszą, że taki kabel jest twardy i nie da rady go zgiąć. Udało się mi z łatwością zrobić supełek.
Powiem tak "jest miękki jak penis po skończonym seksie"
I ta cena 9zł za "mb" w porównaniu do 30zł za "mb" sklepowegoWszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kondrax Zobacz postaJakie niektórzy bzdury piszą, że taki kabel jest twardy i nie da rady go zgiąć. Udało się mi z łatwością zrobić supełek.
Zresztą, już wcześniej pokazałem, że taki kabelek do domowych kolumn robiłem i nie narzekam.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaspawarka jest elastyczna
LGY jest sztywniejszy, ale nadal da sie go ladnie ulozyc w aucie
Użyj ty kiedys prawdziwego kabla do ca i wtedy sie wypowiedzJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj